Loading ...    

Bestellen Cefaclor Zonder ReceptKopen Cefaclor OnlineBestellen Cefaclor Online Zonder ReceptenCefaclor ( merknamen: Raniclor / Ceclor / Distaclor / Keflor) is een breed-spectrum antibioticum gebruikt voor de behandeling van infecties veroorzaakt door bepaalde bacteriën.

Cefaclor is geïndiceerd voor de behandeling van de volgende infecties als deze worden veroorzaakt door gevoelige stammen van de aangewezen micro-organismen:

Lagere luchtweginfecties, zoals longontsteking, acute bronchitis en acute exacerbaties van chronische bronchitis.

Bovenste luchtweginfecties, inclusief faryngitis en tonsillitis.

Otitis media.

Huid en weke delen infecties.

Urineweginfecties, waaronder pyelonefritis en cystitis.

Cefaclor is effectief gebleken bij zowel acute als chronische urinewegen besmettelijk; sinusitis; gonokokken urethritis.

Cefaclor is een tweede-generatie cefalosporine antibioticum. Het doodt gevoelige bacteriën door te interfereren met de vorming van de celwand van de bacterie, terwijl het groeit. Dit verzwakt de celwand en het breekt, resulterend in de dood van de bacteriën.


Cefaclor Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Cefaclor precies zoals voorgeschreven.

Cefaclor kan worden ingenomen met of zonder voedsel. De capsules en tabletten moeten heel worden doorgeslikt en genomen met een vol glas water. Slik de langwerkende tabletten in hun geheel; niet splitsen, kauwen, of plet ze.

Om duidelijk uw infectie, blijven gebruiken Cefaclor voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter voelt in een paar dagen.

Cefaclor werkt het beste als het wordt genomen op hetzelfde moment ( en) per dag.

Als u een dosis van Cefaclor missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Cefaclor op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Cefaclor Voorzorgsmaatregelen


Vermijd het gebruik van antacida binnen 1 uur vóór of na het nemen van cefaclor. Antacida kan het moeilijker maken voor je lichaam om cefaclor absorberen.

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt als:

u allergisch bent voor elke vorm van medicatie;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Cefaclor wordt verondersteld veilig of waarschijnlijk geen effect op de rijvaardigheid of het gebruik van machines te zijn.


Cefaclor Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: cefaclor.

Kopen Cefaclor Online

. .

Cefaclor.html'">