Loading ...    

Bestellen Ceglution 300 ( Lithium) Zonder ReceptKopen Ceglution 300 OnlineBestellen Ceglution 300 Online Zonder ReceptenCeglution 300 zouten ( merknamen onder meer: ​​Eskalith / Eskalith-Cr / Lithane / Lithobid / Lithonate / Lithotabsare) worden gebruikt voor de behandeling van manie en hypomanie, terugkerende bipolaire depressie en profylactische behandeling van recidiverende affectieve stoornissen.

Ceglution 300carbonaat een bron van lithiumionen, die op verschillende plaatsen in het lichaam concurreren met natriumionen.

Ceglution 300 wordt gebruikt om zelfs uit de hoogtepunten ( manie) en dieptepunten ( depressie) in de stemming geassocieerd met bipolaire stoornis. In sommige gevallen wordt lithium gebruikt om mensen met een depressie te behandelen, hoewel ze nooit een manische episode hebben meegemaakt. Veel van deze patiënten hebben onvoldoende op antidepressiva alleen gereageerd, zodat de toevoeging van lithium aan een antidepressivum wordt berecht voor sommige mensen.

Ceglution 300 is ook gebruikt om mensen met schizofrenie wanneer veranderingen in het denken ze op hetzelfde moment als een stemmingsverandering dat lijkt behandelen als of manie of depressie.


Ceglution 300 ( Lithium) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Ceglution 300 precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal u vertellen hoeveel tabletten u elke dag moet innemen. De dosis is afhankelijk van de te behandelen.

Ceglution 300 tabletten worden normaal genomen als een eenmaal daagse dosis, in de ochtend of op pensioen gaat. Als alternatief kan de dosering worden verdeeld en ochtend en avond.

Tijdens de behandeling met lithium, moet je proberen te zorgen voor een constante voeding en vochtinname. Dit zal helpen een stabiel zout en water in evenwicht te houden. Dit geldt met name bij warm weer en tijdens periodes van ziekte.

De hoeveelheid lithium in het bloed kan worden gemeten. Studies hebben aangetoond dat het algemeen bloedspiegels tussen 0,6-1,2 ( mmol / L) geven patiënten de beste kans van de respons op lithium. In het begin van de behandeling, kan uw arts uw bloed of twee keer per week te controleren. Zodra uw symptomen goed onder controle zijn, worden bloedmonsters minder vaak getrokken.


Ceglution 300 ( Lithium) Voorzorgsmaatregelen


Heeft Ceglution 300 niet nemen, indien:

u problemen met plassen of hebben een bijzondere waardevermindering van de nierfunctie;

je hebt een bijzondere waardevermindering van de hartfunctie;

je hebt de ziekte van Addison of onbehandelde hypothyreoïdie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Ceglution 300 ( Lithium) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: lithium carbonaat.

Kopen Ceglution 300 Online

. .

Ceglution 300 ( Lithium.html'">