Loading ...    

Bestellen Celepram ( Celexa) Zonder ReceptKopen Celepram OnlineBestellen Celepram Online Zonder ReceptenCelepram ( generieke naam: citalopram; merknamen zijn: Cilo / Cipramil / Citrol / Seropram / Overweging / Zetalo / Celepram / Ciazil / Zentius / Cipram) is een lid van een klasse van medicijnen genaamd selectieve serotonine heropname remmers ( SSRI's), die heeft bewezen in klinische studies veilig en effectief met minder bijwerkingen dan andere soorten antidepressiva zijn.

Celepram is geïndiceerd voor de behandeling van depressie bij volwassenen, zowel in de eerste fase en als onderhoudsbehandeling tegen mogelijke terugval / herhaling.

Celepram niet psychomotorische prestaties. Celepram is niet verslavend.

Celepram kan aan oudere patiënten met een verminderde dosis.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Celepram ( Celexa) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Celepram precies zoals voorgeschreven.

Celepram kan in de ochtend of 's avonds worden genomen zonder inachtneming van voedsel. Slik de tabletten met een glas water. Neem Celepram op ongeveer hetzelfde tijdstip elke dag.

U zult merken verbetering in uw depressie in 1 tot 4 weken. Blijf uw geneesmiddel in te nemen zoals voorgeschreven, zelfs als depressie verbetert. Een behandelingsperiode van ten minste zes maanden gewoonlijk noodzakelijk om adequaat onderhoud tegen mogelijke terugval leveren. De duur van de behandeling kan variëren voor elk individu.

Als het nodig is om Celepram te stoppen, zal uw arts om de dosering te verminderen over een paar dagen tot een week, hoewel terugtrekking verschijnselen werden niet gemeld in klinische studies.

Mis geen enkele dosis. Als u een dosis van Celepram missen, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd uw tabletten in een koele en droge plaats bij kamertemperatuur. Bewaar het apparaat niet in de badkamer of in de buurt van een wastafel.


Celepram ( Celexa) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Celepram, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Celepram of andere geneesmiddelen;

u neemt of een monoamine oxidase ( MAO)-remmer ( bijvoorbeeld fenelzine) in de laatste 14 dagen hebben genomen;

u neemt astemizol, pimozide, dexfenfluramine, fenfluramine, fenothiazines ( bijv. thioridazine), sibutramine of terfenadine;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden; u borstvoeding geeft of borstvoeding wilt geven.


Celepram ( Celexa) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: citalopram.

De tabletten niet gluten, sacharose, tartrazine of azokleurstoffen bevatten.

Kopen Celepram Online

. .

Celepram ( Celexa.html'">