Loading ...    

Bestellen Ceruvin ( Plavix) Zonder ReceptKopen Ceruvin OnlineBestellen Ceruvin Online Zonder ReceptenCeruvin ( generieke naam: clopidogrel; merknamen zijn: Clopitab / Caplor / Iscover / Clopilet / Ceruvin) is een recept medicatie die behoort tot een groep van geneesmiddelen die anti-bloedplaatjes geneesmiddelen.

Bloedplaatjes zijn zeer kleine bloedcellen, die samenklonteren tijdens de bloedstolling. Door deze samenklontering te voorkomen, anti-bloedplaatjes geneesmiddelen verminderen de kans op vorming van bloedstolsels ( een proces dat trombose wordt genoemd).

Ceruvin is ​​bewezen dat ze helpen houden bloedplaatjes aan elkaar kleven en de vorming van stolsels. Hierdoor kan bloed stromen gemakkelijker, waardoor het risico van een toekomstige hartaanval of beroerte.

Ceruvin wordt voorgeschreven om te voorkomen dat de vorming van bloedstolsels en het risico op een beroerte, hartaanval en de dood te verminderen bij patiënten die eerder een hartaanval, beroerte of een aandoening hebt die bekend staat als perifere arteriële aandoening.

Ceruvin in combinatie met aspirine wordt ook aanbevolen voor mensen die acuut coronair syndroom ( ACS), een diagnose die hart-gerelateerde pijn op de borst ( instabiele angina pectoris) en de 2 soorten hartaanvallen omvat - acute ST-segment elevatie myocardinfarct en niet- ST-segment elevatie myocardinfarct.


Ceruvin ( Plavix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Ceruvin precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering van Ceruvin is ​​een 75 mg tablet per dag. Ceruvin kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Voor patiënten die acuut coronair syndroom ( ACS), Ceruvin moet samen met aspirine genomen zoals voorgeschreven door uw arts.

Neem Ceruvin op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag. Innemen van uw tablet op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect hebben. Het zal ook helpen om te onthouden wanneer het te nemen.

Het nemen van uw dagelijkse dosis zorgt ervoor dat het geneesmiddel in uw bloed elke dag, die u helpen beschermen tegen een toekomstige hartaanval of een beroerte door het remmen van potentieel gevaarlijke stolselvorming.

Als u per ongeluk een dag te missen, niet verdubbelen op uw geneesmiddel, gewoon uw gebruikelijke dosering worden hervat.

Houd Ceruvin op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Ceruvin ( Plavix) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Ceruvin, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een leverziekte; bloeden stoornissen; of u van plan bent om een ​​operatie in de komende twee weken;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Ceruvin ( Plavix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: clopidogrel.

Kopen Ceruvin Online

. .

Ceruvin ( Plavix.html'">