Loading ...    

Bestellen Champix ( Chantix) Zonder ReceptKopen Champix OnlineBestellen Champix Online Zonder ReceptenChampix ( generieke naam: varenicline; merknaam: Champix) is een nicotine receptor gedeeltelijke agonist. Het blokkeert nicotine receptoren, dus het blokkeren van de effecten van nicotine in uw lichaam.

Champix wordt gebruikt om volwassenen te stoppen met roken. Het kan helpen om hunkering en ontwenningsverschijnselen die gebeuren terwijl je stoppen met roken te verminderen.

Mensen stoppen met roken wordt vaak beïnvloed door nicotine-ontwenning. Onthoudingsverschijnselen van de nicotine kunnen zijn verlangen naar tabak, prikkelbaarheid, frustratie, boos, slaapproblemen, depressieve gevoelens, angst, moeite met concentreren, rusteloosheid, verlaagde hartslag, verhoogde eetlust of gewichtstoename. Niet iedereen wordt beïnvloed door enkele of alle symptomen van nicotine.

Klinische studies hebben aangetoond dat mensen die Champix namen, waren bijna vier keer meer kans om te stoppen met roken aan het eind van de 12 weken van de behandeling dan wanneer ze namen suiker pillen ( placebo). Ze waren drie keer meer kans om nog niet te roken een jaar nadat ze begonnen met het nemen van de 12-weekse cursus van Champix dan wanneer ze namen suiker pillen ( placebo). Meer dan 40% van de rokers die Champix nam de 12 weken na afloop van de behandelingsperiode was opgehouden.

Champix geen nicotine bevatten en het is niet verslavend.


Champix ( Chantix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Champix precies zoals voorgeschreven.

Heb je meer kans om te stoppen met roken als u gemotiveerd bent om te stoppen. Uw arts en apotheker kunnen u adviseren, ondersteunen of verdere informatie verschaffen om ervoor te zorgen uw poging om te stoppen met roken succesvol is.

VOORDAT U BEGINT

Kies een datum waarop u zult stoppen met roken. Schrijf deze datum op de doos.

U start met Champix 1 week tot 2 weken ( 7-14 dagen) voor uw stopdatum. Dit laat Champix opbouwen in je lichaam en maakt het mogelijk om te gaan werken. U kunt blijven roken tijdens deze periode. Zorg ervoor dat u proberen te stoppen met roken op de stopdatum. Als je uitglijdt, probeert u opnieuw af te sluiten.

Hoeveel moet u innemen

Champix wordt geleverd als een witte tablet ( 0,5 mg) en een lichtblauwe tablet ( 1 mg). Je begint met het nemen van een lage dosering om je lichaam te helpen om gebruik te krijgen Champix. Begin met de witte tablet en vervolgens de dosis verhogen tot de lichtblauwe tablet.

De gebruikelijke dosering instructies hieronder. Als u een ernstige nieraandoening heeft, kan uw arts een andere dosering voorschrijven.

Dag 1-3

Een witte tablet eenmaal per dag.

Dag 4-7

Een witte tablet in de ochtend en een in de avond.

Vanaf week 2

Een lichtblauw tablet 's morgens en een' s avonds.

Na 12 weken behandeling, als je gestopt bent met roken, uw arts kan een andere 12 weken van de behandeling met Champix aanraden. Dit zal verhogen van uw kansen om te stoppen met roken op lange termijn. Voor deze cursus neem een ​​lichtblauw Champix tablet van 1 mg tweemaal per dag.

Als je niet stopt met roken tijdens de eerste 12 weken van de behandeling of als u opnieuw beginnen met roken na de behandeling, kunt u nog een poging doen om te stoppen met roken. Echter, voordat u een nieuwe poging te maken, moet je proberen om de redenen waarom uw poging om te stoppen met roken is mislukt, zodat uw volgende poging heeft een betere kans van slagen te begrijpen.

Hoe te nemen

Neem Champix met een vol glas water.

Het maakt niet uit of je Champix voor of na de maaltijd. Sommige mensen vinden het nuttig om Champix te nemen met voedsel.

HOE LANG TE NEMEN

De meeste mensen zullen blijven innemen Champix gedurende 12 weken. Als u volledig stoppen met roken door 12 weken, raadpleeg dan uw arts of een andere 12 weken van Champix kan helpen verblijf-sigaret vrij.


Champix ( Chantix) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Champix, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u heeft of heeft nierproblemen, hemodialyse behandeling, of herhaalde toevallen of convulsies gehad;

heb je een psychische aandoening of een voorgeschiedenis van psychische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Champix ( Chantix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: varenicline.

Kopen Champix Online

. .

Champix ( Chantix.html'">