Loading ...    

Bestellen Cipro Zonder ReceptKopen Cipro OnlineBestellen Cipro Online Zonder ReceptenCipro ( generieke naam: ciprofloxacine; merknamen zijn: Ciloxan / Ciplox / Cifran / Ciproxin / Proquin) is beschikbaar in meer dan 100 landen en is goedgekeurd voor de behandeling van 14 soorten infecties, vooral urineweginfecties ( UWI's) zoals acute ongecompliceerde cystitis, pyelonefritis en chronische bacteriële prostatitis.

Cipro wordt ook gebruikt voor de behandeling van longontsteking; gonorroe; infectieuze diarree; tyfus; miltvuur; en bot-, gewrichts-en huidinfecties.

19 jaar geschiedenis Cipro omvat:

uitgebreid bestudeerd en gedocumenteerd in meer dan 37.000 publicaties;

meer dan 100.000 patiënten in dubbelblinde studies over de hele wereld;

voor meer dan 340 miljoen patiënten wereldwijd voorgeschreven;

uitgebreid en ongekende veiligheidsprofiel.


Cipro Aanbevelingen


Vraag uw arts, verpleegkundige of apotheker eventuele vragen die u heeft over dit geneesmiddel.

Niet kauwen alvorens door te slikken. Dit geneesmiddel kan worden genomen op een lege maag of met voedsel. Drink dan een vol glas water met elke dosis. Zorg ervoor dat je veel water of andere vloeistoffen te drinken elke dag terwijl u rekening Cipro.

Antibiotica werken het beste wanneer de hoeveelheid geneesmiddel in uw lichaam op een constant niveau wordt gehouden. Neem daarom dit geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag. Om duidelijk uw infectie, blijven innemen van dit geneesmiddel voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter begint te voelen in een paar dagen.

Mis geen enkele dosis. Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.


Cipro Voorzorgsmaatregelen


Gebruik dit geneesmiddel niet als u een ernstige allergische reactie op dit medicijn of een andere fluoroquinolonen antibiotica hebben gehad.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen. Raadpleeg uw arts voor meer informatie. Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van dit geneesmiddel bij ouderen, vooral als ze ook rekening corticosteroïd medicijnen zoals prednison.

Als u van plan bent zwanger te worden, te bespreken met uw arts de voordelen en risico's van het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap.


Cipro Ingrediënten


Actief bestanddeel: ciprofloxacine.

Kopen Cipro Online

. .

Cipro.html'">