Loading ...    

Bestellen Clarinex Zonder ReceptKopen Clarinex OnlineBestellen Clarinex Online Zonder ReceptenClarinex ( generieke naam: desloratadine; merknamen zijn: Dezlorid / NEOCLARITYN / Claramax / Aerius) is een antihistaminicum gebruikt om te helpen verlichten van de symptomen van seizoensgebonden en het hele jaar door allergieën worden veroorzaakt door blootstelling aan allergenen, zoals huisstofmijt, schimmelsporen, huisdier huidschilfers, en outdoor allergenen veroorzaakt door stuifmeel van bomen, grassen of onkruid.

Clarinex is geïndiceerd voor:

verlichting van de nasale als niet-nasale symptomen van seizoensgebonden allergische rhinitis bij patiënten van 2 jaar en ouder;

verlichting van de nasale als niet-nasale symptomen van allergische rhinitis bij patiënten van 6 maanden en ouder;

de symptomatische verlichting van pruritus, vermindering van het aantal bijenkorven en vorming van bultjes, bij patiënten met chronische idiopathische urticaria 6 maanden en ouder.

Clarinex is ook goedgekeurd voor de lopende behandeling van jeuk en huiduitslag als gevolg van netelroos van onbekende oorzaken.

Clarinex kan veilig worden gebruikt om seizoensgebonden allergieën bij volwassenen die op hetzelfde moment last heeft van lichte tot matige astma te behandelen.

Clarinex is de eerste antihistaminicum in te voeren in de etikettering dat grapefruitsap heeft geen invloed op de absorptie van het werkzame bestanddeel.

Clarinex is niet suf wanneer genomen in de aanbevolen doses.


Clarinex Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Clarinex precies zoals voorgeschreven.

Clarinex kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Eenmaal daags ingenomen, Clarinex biedt een effectieve 24 uur verlichting van de symptomen van seizoensgebonden en het hele jaar door allergieën bij volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en ouder. Dus als je het in de ochtend kunt u wakker de volgende dag met uw symptomen onder controle.

Verander de dosis of toedieningsfrequentie niet toenemen als studies verhoogde werkzaamheid niet is aangetoond bij hogere doseringen.

Als u een dosis van Clarinex missen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Clarinex Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Clarinex, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Clarinex Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: desloratadine.

Kopen Clarinex Online

. .

Clarinex.html'">