Loading ...    

Bestellen Clarithromycin ( Biaxin) Zonder ReceptKopen Clarithromycin OnlineBestellen Clarithromycin Online Zonder ReceptenClarithromycin ( generieke naam: claritromycine; merknamen zijn: Maclar / Klaricid / Klacid / Clarimac / Claribid) wordt gebruikt om veel verschillende soorten van bacteriële infecties die de huid en luchtwegen, waaronder de behandeling van:

Keelontsteking

Longontsteking

Sinusitis ( bijholteontsteking)

Tonsillitis ( ontstoken amandelen)

Acute middenoor infecties

Acute opflakkeringen van chronische bronchitis

Het wordt ook gebruikt voor de behandeling en voorkoming verspreide Mycobacterium avium complex ( MAC)-infectie [een soort longontsteking die vaak treft mensen met humaan immunodeficiëntievirus ( HIV)]. Het wordt gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen voor H. pylori een bacterie die maagzweren veroorzaakt elimineren.

Het wordt soms ook gebruikt om andere pathogenen waaronder de ziekte van Lyme ( een infectie die zich kunnen ontwikkelen nadat een persoon wordt gebeten door een teek), crypotosporidiosis ( een infectie die veroorzaakt diarree), kattenkrabziekte ( een infectie die zich kunnen ontwikkelen na behandeling van een persoon wordt gebeten of gekrabd door een kat), veteranenziekte ( een soort longontsteking), en pertussis ( kinkhoest, een ernstige infectie die ernstige hoesten kan veroorzaken). Het wordt ook soms gebruikt om hart-infectie bij patiënten met tandheelkundige of andere procedures te voorkomen.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.

Clarithromycin werkt door het stoppen van de groei van of het doden van gevoelige bacteriën door te interfereren met de eiwitsynthese.


Clarithromycin ( Biaxin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt.

Neem Clarithromycin via de mond met of zonder voedsel.

Clarithromycin werkt het beste als het is genomen op hetzelfde tijdstip iedere dag.

Blijf Clarithromycin te nemen, zelfs als u zich goed voelt.

Mis geen enkele dosis. Als u een dosis van Clarithromycin missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.


Clarithromycin ( Biaxin) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts als u heeft of ooit heeft nier-of leverziekte gehad.

Vertel uw arts als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Neem contact op met uw arts als u een allergische reactie terwijl het nemen Clarithromycin.

Clarithromycin wordt niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 6 maanden oud.


Clarithromycin ( Biaxin) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: claritromycine.

Kopen Clarithromycin Online

. .

Clarithromycin ( Biaxin.html'">