Loading ...    

Bestellen Clotrimazole ( Lotrisone) Zonder ReceptKopen Clotrimazole OnlineBestellen Clotrimazole Online Zonder ReceptenClotrimazole ( generieke naam: betamethason / clotrimazole; merknamen zijn: Lotril / Cazol-B) behoort tot een groep geneesmiddelen die bekend zijn als antifungale middelen.

Clotrimazole wordt gebruikt op de huid schimmelinfecties van de voeten, lies en lichaam te behandelen. Clotrimazole worden gebruikt bij schimmelinfecties die ontstoken en symptomen van roodheid en / of jeuk.

Clotrimazole bevat twee verbindingen - een synthetisch corticosteroïd ( betamethasondipropionaat) en een synthetisch antifungale agent ( clotrimazol) - dat verschillende aspecten van schimmelinfectie richten. Clotrimazol richt de oorzaak van de infectie door het remmen van de groei van schimmels op de huid, terwijl betamethason vermindert schimmelinfectie symptomen zoals jeuk, zwelling en roodheid.


Clotrimazole ( Lotrisone) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Clotrimazole precies zoals aangegeven.

Masseer zachtjes voldoende Clotrimazole room in de getroffen en de omliggende delen van de huid twee keer per dag, in de ochtend en avond. Behandeling van 2 weken op de lies of op het lichaam en gedurende 4 weken op de voeten wordt aanbevolen.


Clotrimazole ( Lotrisone) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Clotrimazole, als u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Clotrimazole ( Lotrisone) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: clotrimazol en betamethasondipropionaat.

Kopen Clotrimazole Online

. .

Clotrimazole ( Lotrisone.html'">