Loading ...    

Bestellen Combigan Zonder ReceptKopen Combigan OnlineBestellen Combigan Online Zonder ReceptenCombigan ( generieke naam: Brimonidine / Timolol) is een oogoplossing ( oogdruppels).

Combigan is een eye medicijn dat wordt bewezen verhoogde intra-oculaire druk ( IOP) te verlagen bij patiënten met glaucoom die aanvullende of ondersteunende IOP-verlagende therapie nodig hebben. Abnormaal hoge IOP is het enige risicofactor die kan worden behandeld om glaucomateus gezichtsverlies voorkomen.

Combigan is specifiek voorgeschreven lagere druk in de ogen van mensen met primair open-hoek glaucoom of oculaire hypertensie ( beide voorwaarden te betrekken verhoogde druk in het oog).

Combigan oogdruppels lager de druk in het oog door het verlagen van de vloeistof geproduceerd en het helpen van de stroming van vloeistof uit de oogkamer.


Combigan Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Combigan precies zoals aangegeven.

De gebruikelijke dosis van Combigan oogdruppels is een druppel in het aangedane oog ( ogen) tweemaal daags, van ongeveer 12 uur.

Gebruik Combigan oogdruppels elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag, tenzij uw arts u anders adviseert. Het gebruik van uw oogdruppels op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect op uw oogdruk hebben. Het zal ook helpen herinneren wanneer u gebruik maken van de oogdruppels.

Als u meer dan een oogdruppel product, wacht 5 tot 10 minuten voordat u het tweede product.

Als u wordt veranderd van een oog laten vallen op een ander, de instructies van uw arts zorgvuldig te bepalen wanneer zij de oude druppels en wanneer de nieuwe druppels beginnen te stoppen.

Als u het dragen van zachte contactlenzen, verwijder ze voordat de druppels in uw oog.


Combigan Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Combigan, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Combigan Ingrediënten


Actieve ingrediënten: brimonidinetartraat en timolol.

Kopen Combigan Online

. .

Combigan.html'">