Loading ...    

Bestellen Combivir Zonder ReceptKopen Combivir OnlineBestellen Combivir Online Zonder ReceptenCombivir ( generieke naam: lamivudine, zidovudine, merknamen omvatten: Duovir) wordt gebruikt, alleen of met andere geneesmiddelen vertragen de progressie van humaan immunodeficiëntievirus ( HIV). Het vertraagt ​​de productie van het virus en op deze manier stopt voortdurende schade aan het immuunsysteem van het lichaam, die infecties bestrijdt.

Combivir bevat zowel lamivudine en zidovudine, die behoren tot een groep van geneesmiddelen die antiretrovirale middelen. Beide geneesmiddelen zijn nucleoside analogen die samenwerken om de groei van HIV remmen door het blokkeren van een enzym dat nodig is door het virus te reproduceren.

Combivir is niet verslavend.


Combivir Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Combivir precies zoals voorgeschreven.

De aanbevolen dosis is een Combivir tablet oraal twee keer per dag, met of zonder voedsel.

Blijf Combivir gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Combivir op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.

Als u een dosis van Combivir missen met meer dan 4 uur, wachten en neem dan de volgende dosis op de normale tijd. Echter, als u een dosis van minder dan 4 uur, neem dan onmiddellijk uw gemiste dosis. Neem uw volgende dosis op de normale tijd. Niet meer of minder dan uw voorgeschreven dosis Combivir op een bepaald moment te nemen.

Combivir tabletten kunnen worden bewaard bij kamertemperatuur en geen koeling vereisen.


Combivir Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Combivir, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor lamivudine, zidovudine, of andere medicijnen zijn;

u Epivir, Epivir HBV, Retrovir of Trizivir, zoals ze lamivudine en zidovudine bevatten ook;

u nierproblemen heeft;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Combivir Ingrediënten


Actieve ingrediënten: lamivudine, zidovudine.

Kopen Combivir Online

. .

Combivir.html'">