Loading ...    

Bestellen Crestor Zonder ReceptKopen Crestor OnlineBestellen Crestor Online Zonder ReceptenCrestor ( generieke naam: rosuvastatine calcium; merknamen zijn: Rosuvas / Rozavel) is een lid van de klasse van geneesmiddelen genaamd statines die worden gebruikt voor de behandeling van hoog cholesterol.

Crestor verlaagt het slechte cholesterol ( LDL) en verhoogt het goede cholesterol ( HDL) wanneer lichaamsbeweging en veranderingen in dieet zijn niet genoeg op hun eigen.

Crestor is ook bewezen dat de progressie van atherosclerose, de opbouw van plaque in de slagaders vertragen tijd.

Door de beperking van cholesterol productie, Crestor verlaagt de totale hoeveelheid cholesterol die eindigt in de bloedbaan. Crestor kan LDL-cholesterol te verlagen tot maximaal 52%. Het kan ook de hoeveelheid HDL cholesterol in het bloed met maximaal 14%.

Crestor is niet verslavend.


Crestor Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Crestor precies zoals voorgeschreven.

Crestor kan worden genomen op elk moment van de dag. Het maakt niet uit of u Crestor met voedsel of op een lege maag.

De gebruikelijke startdosering is een tablet van 10 mg eenmaal daags. Afhankelijk van uw conditie, zal uw arts de meest geschikte startdosering voor u beslissen. Slik elke tablet in zijn geheel met een glas water.

Niet verhogen of aanpassen van uw Crestor dosis jezelf. Neem Crestor een keer per dag, op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag.

Het is belangrijk om te blijven nemen Crestor, zelfs als u zich goed voelt. De meeste mensen met een hoog cholesterol of triglyceriden voel me niet ziek. Stop niet met Crestor, moet u deze met uw arts besproken.

Als u vergeet een dosis van Crestor te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt, zolang het meer dan 6 uur voordat u de volgende dosis te wijten is. Anders wachten tot uw volgende dosis te wijten is en neem het als normaal. Verander de dosis niet verdubbelen te maken voor degene die je gemist.

Bij inname van Crestor je moet ook een vetarm dieet te volgen, uw gewicht te beheersen en regelmatig te oefenen. Niet antacida gedurende ten minste 2 uur na het innemen van dit geneesmiddel.

Crestor moet bij kamertemperatuur worden bewaard, weg van warmte, licht en vocht.


Crestor Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Crestor, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u lever-of nieraandoeningen of lage schildklierhormoon niveaus;

zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Crestor Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: rosuvastatine.

Kopen Crestor Online

. .

Crestor.html'">