Loading ...    

Bestellen Crisanta ( Yaz ( Dronis)) Zonder ReceptKopen Crisanta OnlineBestellen Crisanta Online Zonder ReceptenYaz ( generieke naam: drospirenone / ethinylestradiol; merknamen zijn: Crisanta, Dronis) is een combinatie pil.

Yaz is geïndiceerd voor de preventie van de zwangerschap bij vrouwen die ervoor kiezen om een ​​oraal anticonceptiemiddel te gebruiken. Yaz is ook geïndiceerd voor de behandeling van symptomen van het premenstrueel dysfore stoornis ( PMDD) bij vrouwen die ervoor kiezen om een ​​oraal anticonceptiemiddel gebruiken als hun methode van anticonceptie.

Yaz is ook geïndiceerd voor de behandeling van matige acne vulgaris bij vrouwen ten minste 14 jaar, die geen bekende contra-indicaties voor orale contraceptiva therapie en menarche hebben bereikt. Yaz moet worden gebruikt voor de behandeling van acne indien de patiënt wenst een oraal contraceptivum voor anticonceptie.

Yaz is de enige anticonceptie bewezen dat de emotionele en fysieke symptomen van PMDD ( premenstruele dysfore stoornis) die ernstig genoeg zijn om het leven van vrouwen die de pil voor anticonceptie kiezen van invloed zijn te behandelen.

Het product verkrijgbaar onder de merknaam Dronis als gele pillen die de werkzame bestanddelen 3 mg drospirenon en ethinylestradiol 0,02 mg, verpakt in blisterverpakkingen. Er zijn 24 pillen in een verpakking.


Crisanta ( Yaz ( Dronis)) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Yaz precies zoals voorgeschreven.

Yaz heeft een 24/4-day ontwerp doseringsschema.

De pillen worden genomen voor 24 dagen in een rij. Dit wordt gevolgd door 4 pilvrije dagen.


Crisanta ( Yaz ( Dronis)) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Yaz, indien:

u een ernstige medische aandoeningen, waaronder nier-, lever-, of bijnier ziekte.


Crisanta ( Yaz ( Dronis)) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: drospirenon, ethinylestradiol.

Kopen Crisanta Online

. .

Crisanta ( Yaz ( Dronis).html'">