Loading ...    

Bestellen Differin Zonder ReceptKopen Differin OnlineBestellen Differin Online Zonder ReceptenDifferin ( generieke naam: adapalene; merknamen inlude: Adapen / Adaferin) is een derde generatie actuele retinoïd voornamelijk gebruikt bij de behandeling van acne.

Differin is een gel voor de behandeling van acne ( mee-eters, whiteheads en puistjes) van het gezicht, borst of rug.

Differin gel is een heldere gel die de bevoegdheden van diep in je poriën, om te voorkomen dat leidt tot acne onder controle. Het helpt voorkomen dat de vorming van nieuwe acne laesies, en kan ook helpen zich te ontdoen van de laesies al aanwezig zijn.

Differin werkt onder het huidoppervlak om poriën vrij te maken en opruimen van puistjes.

Differin werkt tegen de abnormale huid processen in verband met acne.

Differin wordt in 15 g buizen die adapaleen gel 0,1%.


Differin Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Differin precies zoals aangegeven.

Differin wordt best aangebracht na het wassen en drogen van uw huid.

Breng een dun laagje gel aan de getroffen gebieden eenmaal daags voor het slapengaan. Vermijd de ogen, lippen en neus. Laat dit preparaat in contact met de slijmvliezen ( bijv. mond, vagina, de binnenkant van de neus, enz.) komen. Probeer niet om de behandelde gebieden 's nachts aan.

Gebruik geen agressieve zeep of exfoliërende niet gebruiken terwijl u wordt behandeld met Differin. Differin mag niet worden gebruikt op gebroken, gebruind of geïnfecteerde huid.

U mag een lichte verandering van de kleur van de huid je solliciteert deze voorbereiding te merken. Dit is slechts tijdelijk en moet terugkeren naar normaal kort na beëindiging van de behandeling met Differin.

Blijven gebruiken Differin tot er geen nieuwe acne vlekken verschijnen. Het kan nodig zijn om het te gebruiken voor een aantal maanden. Je moet wat klinische verbetering zien na 4-8 weken en meer verbetering na verder gebruik.

Er kunnen een verergering van acne tijdens de eerste paar weken van de behandeling, omdat Differin bevordert de groei van puistjes die zijn begonnen te vormen, maar zijn nog niet zichtbaar. Daarom moet de behandeling niet worden gestopt als acne lijkt te verslechteren.

Gebruik een zonnebrandcrème en beschermende kleding dragen als blootstelling aan sterk of langdurig zonlicht niet kan worden vermeden. Extreme weersomstandigheden zoals wind of koude kan ook irritant.

Vermijd het gebruik van op olie gebaseerde make-ups en crèmes. Cosmetische producten met een schuurmiddel, drogen of peeling actie kan een extra irriterend effect veroorzaken.

Differin topische gel moet met voorzichtigheid worden gebruikt door moeders die borstvoeding geven en alleen in gebieden uit de buurt van de borst.

Bewaren Differin op een koele, droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Differin Voorzorgsmaatregelen


Voordat u Differin, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens de behandeling; of als u borstvoeding geeft.


Differin Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: adapalene.

Kopen Differin Online

. .

Differin.html'">