Loading ...    

Bestellen Disulfiram ( Antabuse) Zonder ReceptKopen Disulfiram OnlineBestellen Disulfiram Online Zonder ReceptenDisulfiram ( generieke naam: Disulfiram; merknaam: Antabus) is een aldehyde dehydrogenase remmer.

Disulfiram wordt gebruikt voor de behandeling van alcoholisme, helpen herstellende alcoholisten zich te onthouden van het drinken van alcohol. Het dient als fysieke en psychologische afschrikmiddel voor iemand die probeert te stoppen met drinken.

Disulfiram werkt door te interfereren met de manier waarop het lichaam metaboliseert alcohol.

Alcohol wordt afgebroken in het lichaam een ​​samenstelling genoemd aceetaldehyde. Dit wordt dan normaal verder afgebroken door een enzym in de lever genaamd aldehyde dehydrogenase. Disulfiram stopt dit enzym uit te werken. Dit betekent dat wanneer alcohol wordt geconsumeerd, het lichaam niet normaal verwerken. In plaats daarvan, acetaldehyde ophoopt in de bloedbaan, waardoor een verscheidenheid van onaangename effecten ( bijvoorbeeld, blozen, duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en braken) zelfs wanneer een kleine hoeveelheid alcohol wordt geconsumeerd. Deze reactie op alcohol, bekend als de disulfiram reactie is meestal genoeg om mensen af ​​te schrikken van het hebben van een ander drankje.

De disulfiram-alcohol reactie optreedt binnen tien minuten na inname van alcohol en kan enkele uren duren. Het kan gevaarlijk zijn. Voor sommige mensen, wetende dat ze geen alcohol kunnen drinken zonder dat deze reactie is wat nodig is om te voorkomen dat ze in de verleiding in een zwak moment.


Disulfiram ( Antabuse) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Antabus precies zoals voorgeschreven.

Disulfiram wordt meestal een keer per dag ingenomen. Disulfiram kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Disulfiram kan geheel worden doorgeslikt, gekauwd of geplet en gemengd met voedsel.

Heeft de eerste dosis Antabus niet nemen gedurende tenminste 12 uur na het drinken van alcohol.

Als u alcohol drinkt terwijl u Antabus, een spoeling reactie optreedt. Bovendien kan je je voelt of ziek zijn, kan uw hartslag sneller kloppen, kunt u zich duizelig voelt of last krijgen van hoofdpijn. Deze symptomen, die bekend staat als de disulfiram-alcohol reactie, variëren in hoe slecht ze zijn van persoon tot persoon.

Disulfiram mag nooit worden gegeven aan een aantal zonder hun kennis of aan iedereen die dronken is.

Vermijd alcohol in verkapte vorm, dat wil zeggen, in sauzen, azijn, hoest en koude mengsels en aftershave lotions of zalfjes. Je moet ook voorzichtig zijn met lage alcohol en non-alcohol of alcoholvrije bieren en wijnen, zoals deze kunnen ook een reactie uit te lokken wanneer verbruikt in voldoende hoeveelheden.

Als u een dosis van Antabus missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Antabus op een koele, droge plaats, uit de buurt van directe warmte en licht.


Disulfiram ( Antabuse) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Antabus, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een voorgeschiedenis van ernstige hart-en vaatziekten, beroerte, of psychotische ziekte; of hoge bloeddruk;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Disulfiram ( Antabuse) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: disulfiram.

Kopen Disulfiram Online

. .

Disulfiram ( Antabuse.html'">