Loading ...    

Bestellen Ditropan Zonder ReceptKopen Ditropan OnlineBestellen Ditropan Online Zonder ReceptenDitropan ( generieke naam: oxybutynine; merknamen behoren: Cystran) wordt gebruikt om de urgentie en de frequentie van het urineren te verminderen.

Ditropan wordt gebruikt om dringende, frequent, of ongecontroleerd plassen bij mensen met een overactieve blaas ( een aandoening waarbij de blaas spieren oncontroleerbare spasmen) beheersen, spina bifida ( een handicap die optreedt wanneer het ruggenmerg niet goed sluit voor de geboorte), of andere omstandigheden die de blaas spieren beïnvloeden.

Ditropan werkt door het ontspannen van de gladde blaasspier en helpt om spierspasmen te verminderen. Dit vertraagt ​​de initiële verlangen en de drang om te plassen en voorkomt dringende, frequent, of ongecontroleerd plassen.

Ditropan is niet verslavend.

Deze medicatie wordt soms voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Ditropan Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Ditropan precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosis voor volwassenen is een 5 mg tablet twee tot drie keer per dag. Uw arts kan deze dosering te verlagen afhankelijk van uw algemene condition.The gebruikelijke dosering voor kinderen vanaf 5 jaar is een tablet van 5 mg tweemaal per dag.

Neem Ditropan via de mond met of zonder voedsel. Slik Ditropan met een glas water.

Neem Ditropan op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Nemen Ditropan op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.

Blijf Ditropan evenement nemen als je je voelt goed. Mis geen enkele dosis. U kunt enige verbetering van uw symptomen binnen de eerste twee weken van de behandeling. Het kan echter zes tot acht weken om het volledige voordeel van Ditropan ervaren.

Als u een dosis van Ditropan missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd uw tabletten in een koele en droge plaats waar de temperatuur blijft onder de 25 graden C. Beschermen tegen licht.


Ditropan Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts of apotheker voordat u Ditropan, indien:

heb je een allergie voor Ditropan of andere geneesmiddelen;

je hebt kamerhoekglaucoom of ondiepe voorste kamer van het oog;

u gedeeltelijke of volledige darmverstopping; maag, darm of dikke darm problemen, waaronder colitis; of urinewegen verstopping;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden; of als u borstvoeding geeft.


Ditropan Ingrediënten


Actief bestanddeel: oxybutynine hydrochloride.

Ditropan geen gluten, sacharose, tartrazine of een andere azokleurstoffen bevatten.

Kopen Ditropan Online

. .

Ditropan.html'">