Loading ...    

Bestellen Efavirenz ( Atripla) Zonder ReceptKopen Efavirenz OnlineBestellen Efavirenz Online Zonder ReceptenEfavirenz ( generieke naam: efavirenz / emtricitabine / tenofovirdisoproxilfumaraat) is een combinatie medicijn alleen of met andere geneesmiddelen om HIV-1 infectie bij volwassenen gebruikt.

Efavirenz combineert twee nucleoside reverse transcriptaseremmers ( NRTI's) en een niet-nucleoside reverse transcriptase remmers ( NNRTI) in een pil.

Met de kracht van drie hiv-medicijnen in een pil, mag u alleen nodig hebt om een ​​Efavirenz pil per dag te nemen. Voor veel patiënten, Efavirenz biedt een complete HIV regime in een enkele dagelijkse dosis.

Efavirenz helpt blok HIV-1 reverse transcriptase, een virale chemische stof in het lichaam ( enzym) die nodig is voor HIV-1 te vermenigvuldigen. Efavirenz verlaagt de hoeveelheid HIV-1 in het bloed ( virale last).

Efavirenz kan ook helpen om het aantal T-cellen ( CD4 + cellen) te verhogen, waardoor het immuunsysteem verbeteren. Het verlagen van de hoeveelheid HIV-1 in het bloed verlaagt de kans op overlijden of infecties die optreden wanneer uw immuunsysteem is zwak ( opportunistische infecties). Het bedrag van didanosine in uw bloed, wat kan leiden tot meer bijwerkingen.


Efavirenz ( Atripla) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Efavirenz precies zoals voorgeschreven.

Neem Efavirenz een keer per dag op een lege maag en bij voorkeur voor het slapen gaan.


Efavirenz ( Atripla) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Efavirenz, indien:

u nierproblemen heeft of binnenkort ondergaan nierdialyse, hebben botproblemen of leverproblemen, zoals hepatitis B-virus-infectie;

u ooit epileptische aanvallen heeft gehad of geneesmiddelen gebruikt voor epileptische aanvallen;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Efavirenz ( Atripla) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: efavirenz, emtricitabine en tenofovirdisoproxilfumaraat.

Kopen Efavirenz Online

. .

Efavirenz ( Atripla.html'">