Loading ...    

Bestellen Elocom ( Elocon) Zonder ReceptKopen Elocom OnlineBestellen Elocom Online Zonder ReceptenElocom Cream ( generieke naam: mometasonfuroaat; merknaam: Momate / Elocom) wordt gebruikt bij de behandeling van inflammatoire huidaandoeningen waaronder allergische reacties, eczeem en psoriasis.

Elocom is een actueel ( voor de huid) steroïde. Het vermindert het optreden van chemische stoffen in het lichaam dat de ontsteking, roodheid en zwelling. Het werkt door het verminderen van ontstekingsreacties en wijzigen immune reacties in het lichaam.


Elocom ( Elocon) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Elocom Cream precies zoals voorgeschreven.

Breng een kleine hoeveelheid Elocom Cream naar het getroffen gebied een keer per dag. Wrijf het medicijn in totdat deze gelijkmatig wordt verdeeld. Was uw handen na het aanbrengen Elocom Cream, tenzij je handen maken deel uit van het behandelde gebied.

Het is belangrijk om Elocom Cream precies gebruiken zoals uw arts u heeft verteld. Als je het gebruikt minder vaak dan u zou mogen, kan het niet zo goed werkt en je huid probleem kan niet verbeteren. Met behulp van het vaker dan je zou misschien niet sneller verbeteren van uw huid probleem.

Heeft Elocom Cream niet voor meer dan vier weken op een moment, tenzij uw arts u vertelt.

Bent u vergeten dit Elocom Cream gebruiken, gebruik deze dan in zodra u eraan denkt en ga dan terug naar je normale tijd voor het aanbrengen van Elocom Cream. Probeer niet te maken voor het bedrag dat u gemist door meer dan u gewend bent.

Heeft Elocom niet in of in de buurt van de ogen.

Houd Elocom Cream in een koele en droge plaats waar de temperatuur blijft onder de 25 graden C. Niet in de koelkast Elocom Cream.


Elocom ( Elocon) Voorzorgsmaatregelen


Voor het gebruik van Elocom Cream, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een infectie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Elocom ( Elocon) Ingrediënten


Actief bestanddeel: mometasonfuroaat.

Kopen Elocom Online

. .

Elocom ( Elocon.html'">