Loading ...    

Bestellen Elocon Cream ( Elocon) Zonder ReceptKopen Elocon Cream OnlineBestellen Elocon Cream Online Zonder ReceptenElocon Cream Cream ( generieke naam: mometasonfuroaat; merknaam: Momate / Elocom) wordt gebruikt bij de behandeling van inflammatoire huidaandoeningen waaronder allergische reacties, eczeem en psoriasis.

Elocon Cream is een actueel ( voor de huid) steroïde. Het vermindert het optreden van chemische stoffen in het lichaam dat de ontsteking, roodheid en zwelling. Het werkt door het verminderen van ontstekingsreacties en wijzigen immune reacties in het lichaam.


Elocon Cream ( Elocon) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Elocon Cream Cream precies zoals voorgeschreven.

Breng een kleine hoeveelheid Elocon Cream Cream naar het getroffen gebied een keer per dag. Wrijf het medicijn in totdat deze gelijkmatig wordt verdeeld. Was uw handen na het aanbrengen Elocon Cream Cream, tenzij je handen maken deel uit van het behandelde gebied.

Het is belangrijk om Elocon Cream Cream precies gebruiken zoals uw arts u heeft verteld. Als je het gebruikt minder vaak dan u zou mogen, kan het niet zo goed werkt en je huid probleem kan niet verbeteren. Met behulp van het vaker dan je zou misschien niet sneller verbeteren van uw huid probleem.

Heeft Elocon Cream Cream niet voor meer dan vier weken op een moment, tenzij uw arts u vertelt.

Bent u vergeten dit Elocon Cream Cream gebruiken, gebruik deze dan in zodra u eraan denkt en ga dan terug naar je normale tijd voor het aanbrengen van Elocon Cream Cream. Probeer niet te maken voor het bedrag dat u gemist door meer dan u gewend bent.

Heeft Elocon Cream niet in of in de buurt van de ogen.

Houd Elocon Cream Cream in een koele en droge plaats waar de temperatuur blijft onder de 25 graden C. Niet in de koelkast Elocon Cream Cream.


Elocon Cream ( Elocon) Voorzorgsmaatregelen


Voor het gebruik van Elocon Cream Cream, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een infectie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Elocon Cream ( Elocon) Ingrediënten


Actief bestanddeel: mometasonfuroaat.

Kopen Elocon Cream Online

. .

Elocon Cream ( Elocon.html'">