Loading ...    

Bestellen Elocon Zonder ReceptKopen Elocon OnlineBestellen Elocon Online Zonder ReceptenElocon Cream ( generieke naam: mometasonfuroaat; merknaam: Momate / Elocom) wordt gebruikt bij de behandeling van inflammatoire huidaandoeningen waaronder allergische reacties, eczeem en psoriasis.

Elocon is een actueel ( voor de huid) steroïde. Het vermindert het optreden van chemische stoffen in het lichaam dat de ontsteking, roodheid en zwelling. Het werkt door het verminderen van ontstekingsreacties en wijzigen immune reacties in het lichaam.


Elocon Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Elocon Cream precies zoals voorgeschreven.

Breng een kleine hoeveelheid Elocon Cream naar het getroffen gebied een keer per dag. Wrijf het medicijn in totdat deze gelijkmatig wordt verdeeld. Was uw handen na het aanbrengen Elocon Cream, tenzij je handen maken deel uit van het behandelde gebied.

Het is belangrijk om Elocon Cream precies gebruiken zoals uw arts u heeft verteld. Als je het gebruikt minder vaak dan u zou mogen, kan het niet zo goed werkt en je huid probleem kan niet verbeteren. Met behulp van het vaker dan je zou misschien niet sneller verbeteren van uw huid probleem.

Heeft Elocon Cream niet voor meer dan vier weken op een moment, tenzij uw arts u vertelt.

Bent u vergeten dit Elocon Cream gebruiken, gebruik deze dan in zodra u eraan denkt en ga dan terug naar je normale tijd voor het aanbrengen van Elocon Cream. Probeer niet te maken voor het bedrag dat u gemist door meer dan u gewend bent.

Heeft Elocon niet in of in de buurt van de ogen.

Houd Elocon Cream in een koele en droge plaats waar de temperatuur blijft onder de 25 graden C. Niet in de koelkast Elocon Cream.


Elocon Voorzorgsmaatregelen


Voor het gebruik van Elocon Cream, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een infectie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Elocon Ingrediënten


Actief bestanddeel: mometasonfuroaat.

Kopen Elocon Online

. .

Elocon.html'">