Loading ...    

Bestellen Emla Zonder ReceptKopen Emla OnlineBestellen Emla Online Zonder ReceptenEmla is een mengsel van twee lokale anesthetica, lidocaïne en prilocaïne.

Deze lokale anesthetica worden gecombineerd met speciale middelen waardoor de produkten door de huid te passen. Eenmaal door de huid van de verdovende werking die zij produceren laat kleine chirurgische ingrepen worden gedaan zonder dat je het gevoel geen pijn. Maar je kan nog steeds ervaring sensaties zoals druk en aanraking in dit gebied.

Emla crème wordt gebruikt voor verlichting van pijn op de huid voorafgaand aan de procedures.

Deze procedures kunnen onder meer het nemen van bloedmonsters, huidtransplantatie, reiniging beenulcera of het inbrengen van intraveneuze katheters.


Emla Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Emla precies zoals aangegeven.

Breng een dikke laag Emla crème om de huid onder een luchtdichte dressing of plastic huishoudfolie.

Op de huid:

Volwassenen:

Voor kleine huid procedures ( bijv. naald inbrengen en chirurgische behandeling) ongeveer van toepassing? buis ( 2 g) gedurende ten minste 1 uur, maximaal 5 uur. Voor grotere procedures ( bijv. huidtransplantatie) toepassing 1,5-2 g/10 cm2 ten minste 2 uur, maximaal 5 uur.

Kinderen:

Minor huid procedures ( bijvoorbeeld naald inbrengen en chirurgische behandeling), van toepassing op ongeveer 1 g/10cm2, verwerkingstijd ongeveer 1 uur.

Pasgeborenen jonger dan 3 maanden:

Gelden tot 1 g crème op een huidgebied niet groter zijn dan 10 cm2.

Zuigelingen tussen 3 en 11 maanden oud:

Gelden tot 2 g crème op een totale oppervlakte van de huid niet groter zijn dan 20 cm2. Toepassing tijd ongeveer 1 uur en niet meer dan 4 uur.

Kinderen tussen 1-5 jaar:

Van toepassing tot 10 g crème op een huidgebied niet groter dan 100 cm3.

Kinderen tussen 6-11 jaar:

Van toepassing tot 20 g crème op een totale oppervlakte huid niet groter zijn dan 200 cm2.

Ulcera bij volwassenen:

Breng een dikke laag crème ongeveer 1-2 g/10 cm2 tot een totaal van 10 g aan het been ulcus. Dek af met een luchtdichte dressing. De verwerkingstijd moet ten minste 30 minuten, maar maximaal 60 minuten kan de verdoving te verbeteren. Reiniging moet beginnen onmiddellijk na het verwijderen van de crème. Verwijder de crème met een gaasje.

Vergeet niet om Emla passen op intacte huid ten minste een uur voor de ingreep is het gevolg. Voor beenulcera onthouden om Emla toepassen 30 minuten voordat uw zweer te wijten is aan cleaned.Tell uw arts precies wanneer je Emla op zijn. Als je dat niet doet, kan de procedure meer dan het zou anders kwetsen.

Als u gebruik maakt van Emla op ulcus cruris, alleen zodra de buis. Gooi de crème weg in de buis na gebruik.


Emla Voorzorgsmaatregelen


Heeft Emla crème niet op gebieden met een infectie, huiduitslag, snijwonden, schaafwonden of andere open wonden, met uitzondering van ulcus cruris. Vertel uw arts voordat u Emla, als u dermatitis of methemoglobinemie hebben.


Emla Ingrediënten


Actieve ingrediënten: lidocaïne en prilocaïne.

Kopen Emla Online

. .

Emla.html'">