zilversulfadiazine bestellen
Het Huisartsenteam Dudok Herhaalrecept bestellen - Het Huisartsenteam.
XELODA TABLET FILMOMHULD 150MG. XYZAL DRANK 0,5MG/ML., YASMIN TABLET OMHULD. YAZ 244 TABLET FILMOMHULD. ZADITEN UNIDOSE OOGDRUPPELS 0,25MG/ML, TUBE 0,4ML., ZILVERSULFADIAZINE ACTAVIS CREME 10MG/G. ZINNAT 250 TABLET 250MG. ZINNAT 500 TABLET 500MG. ZOFRAN ZETPIL 16MG. ZOLPIDEMTARTRAAT ACTAVIS TABLET FILMOMHULD 10MG.
zilversulfadiazine bestellen
Zilversulfadiazine Sandoz Creme 10mg/g.
Artsen schrijven het voor om huidinfecties te behandelen of te voorkomen bij ernstige brandwonden en bij doorligwonden. Zilversulfadiazine is sinds 1972 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar in een crème onder de merknaam Flammazine en als het merkloze Zilversulfadiazine.
HYALO 4 CONTROL CREME TUBE 100G Apotheek Thiels.
Andere bestanddelen: zilversulfadiazine 1, polyethyleenglycol 400 monostearaat, decylester van oleïnezuur, emulsifiërende was, glycerine, sorbitoloplossing 70, gezuiverd water. HYALO4 Control Crème is geïndiceerd voor de behandeling van huidletsels, voornamelijk met een hoog risico op infectie. Het is hoofdzakelijk ontwikkeld om acute en chronische wonden te bedekken eerste- en tweedegraads brandwonden, zweren veroorzaakt door stofwisselingsziekten en vasculaire aandoeningen en doorligwonden en om een vochtige bacterievrije wondomgeving te creëren. HYALO4 Control Crème kan gebruikt worden op niet-geïnfecteerde wonden om infectie te helpen voorkomen en na een succesvolle behandeling van geïnfecteerde wonden om te voorkomen dat infecties opnieuw optreden. De letsels dienen vóór iedere aanwending te worden gereinigd. Breng een dunne laag crème aan op het wondoppervlak, eenmaal of tweemaal per dag afhankelijk van de ernst, totdat de wonde volledig is genezen. Het behandelde oppervlak dient met een steriel verband te worden afgedekt. Langdurige behandelingen van meer dan een maand dienen door een arts te worden geëvalueerd op basis van de klinisch evolutie van het letsel. Op voorschrift Nee. Veilig en betrouwbaar bestellen via.
Plurogel PSSD wond en brandwonden pasta Catalogus Pagina.
Anti-microbiële pasta voor behandeling van brandwonden, chronische, chronisch complexe en chirurgische wonden. Werkzame stof: 1% Zilversulfadiazine. 100% water oplosbaar: geeft een sterke reductie van pijn en weefselbeschadiging bij verbandwissel. Bedekt en beschermt de wond: gel blijft dikte behouden bij lichaamstemperatuur.
FLAMMAZINE CRM TUB 50G - Wonden - Huid - Geneesmiddelen.
wonde reinigen alvorens creme aan te brengen, minstens 1x per 24u. Zilversulfadiazine 10mg g crème. dit is een geneesmiddel: geen langdurig gebruik zonder medisch advies overgevoeligheidsreacties, contacteczeem, fotosensibilisatie. CEDIUM 30ML QUAL. FUCIDIN INTERTULLE 10 X 10CM. HOMEOPLASMINE UNG 40G BOIRON.
Producten voor wondontsmetting kopen? Shop nu online! Etos.
verlaag aantal met één. verhoog aantal met één, Limiet bereikt! Je kan maar een maximum aantal van 86 bestellen van dit type product. toevoegen aan verlanglijst. € 6.69 6. geneesmiddel, zalf geneesmiddel 30 GR zalf. Betadine Zalf 100 mg/g Povidonjood.
Wondverband - Mepitel 1st.
Het is klinisch bewezen dat brandwonden met Mepitel sneller, minder pijnlijk en goedkoper genezen in vergelijking met zilversulfadiazine. Safetac is een adhesietechnologie waarvan klinisch bewezen is dat ze pijn bij verbandwissels tot een minimum beperkt. Safetac hecht zich niet aan de vochtige wond, beschadigt de huid niet en beperkt het risico op verweking tot een minimum.
Flammazine crme 1 - tube 50 gram - Henry Schein Medical.
Aanbiedingen en acties. Bestellen uit historie. Speciaal voor jou. Flammazine crme 1 - tube 50 gram. Flammazine crme 1 - tube 50 gram 809759 Apotheek -. Flammazine wordt toegepast op de huid, werkzame stof: zilversulfadiazine. Zilversulfadiazine is een ontsmettend middel, het bestrijdt veel soorten bacterin.
Mölnlycke Antimicrobiële verbanden - MultiMedi.
Dankzij de antimicrobiële werking van Mepilex Ag worden er nog betere resultaten neergezet. Het is klinisch bewezen dat Mepilex Ag brandwonden sneller en met minder pijn en kosten geneest dan zilversulfadiazine. Mepilex Heel AG. Minder pijn en trauma tijdens verbandwissels. Snelle en constante antimicrobiêle werking. Speciaal gevormd voor de hiel. Meer info Prijzen. Mepilex Heel Ag is een schuimverband met Safetac voor doorligwonden, diabetische voetulcera of exsuderende wonden op de hiel of malleolus, waarbij een antimicrobiële werking nodig is. Volgens een consensus van internationale experten is een antimicrobiële werking geschikt om biobelasting in geïnfecteerde wonden te verminderen alsook om op te treden als een antimicrobiële barrière in wonden met een hoog risico weer geïnfecteerd te worden. Mepilex AG 20cm x 50cm. Ik wil iets bestellen: klik hier.

Contacteer ons

Resultaten voor zilversulfadiazine bestellen