Loading ...    

Bestellen Epivir Zonder ReceptKopen Epivir OnlineBestellen Epivir Online Zonder ReceptenEpivir ( generieke naam: lamivudine; merknamen zijn: Lamivir / Zeffix / Heptovir) wordt gebruikt voor de behandeling van HIV-infectie in combinatie met andere geneesmiddelen.

Epivir is een klasse van geneesmiddelen genaamd nucleoside reverse transcriptase inhibitors. Het werkt door het blokkeren van de groei en de verspreiding van HIV.

Epivir is niet verslavend.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Epivir Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Epivir precies zoals voorgeschreven.

Neem Epivir via de mond met of zonder voedsel. Epivir wordt gewoonlijk elke 12 uur ( tweemaal per dag).

Blijf Epivir nemen, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis. Epivir op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven. Het is belangrijk om Epivir nemen op een normale doseringsschema.

Als u een dosis van Epivir missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het binnen 2 uur uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Epivir bij kamertemperatuur. De vloeistof behoeft niet te worden gekoeld; Er moet echter worden bewaard op een koele plaats.


Epivir Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Epivir, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Epivir of andere geneesmiddelen;

u neemt trimethoprim / sulfamethoxazol;

u heeft of heeft hepatitis B, nieraandoeningen of pancreas ziekte ( bij kinderen alleen) ooit gehad;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Epivir Ingrediënten


Actief bestanddeel: lamivudine.

Kopen Epivir Online

. .

Epivir.html'">