Loading ...    

Bestellen Esomeprazole ( Nexium) Zonder ReceptKopen Esomeprazole OnlineBestellen Esomeprazole Online Zonder ReceptenEsomeprazole ( generieke naam: esomeprazol; merknamen zijn: Esomiz / Sompraz / Zoleri / Lucen / Esopral / Axagon / Nexiam) is een type geneesmiddel bekend als een zuur pomp remmer ( ook bekend als een proton pomp remmer, of PPI), die is gebruikt voor de behandeling van bepaalde aandoeningen veroorzaakt door te veel zuur in de maag wordt geproduceerd.

Sinds de goedkeuring in 2001, is Esomeprazole al meer dan 147 miljoen keer voorgeschreven.

Esomeprazole wordt voorgeschreven om de symptomen van zure reflux ziekte ( GERD), die typisch zijn aanhoudende maagzuur op 2 of meer dagen per week te behandelen, ondanks behandeling en verandering van dieet. Door het verminderen van zuur in de maag, Esomeprazole vermindert de hoeveelheid zuur back in de slokdarm en het veroorzaken reflux symptomen. Maar je hebt nog genoeg zuur om te zorgen voor de spijsvertering.

Esomeprazole is ook geïndiceerd voor de kortdurende behandeling en onderhoudsbehandeling ( 4-8 weken) van erosieve oesofagitis. Deze schade kan worden veroorzaakt rekenen van maagzuur dunner de wand van de slokdarm. Met Esomeprazole, de meeste erosies genezen in 4 tot 8 weken.

Esomeprazole wordt ook gebruikt om de kans op een maagzweer bij mensen die die niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen ( NSAIDs) verminderen.

Het wordt ook gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen voor de behandeling en preventie van de terugkeer van maagzweren veroorzaakt door een bepaald type bacterie ( H. pylori).

Esomeprazole wordt ook gebruikt voor langdurige behandeling van aandoeningen ( zoals Zollinger-Ellison syndroom) waarbij de maag maakt te veel zuur.

In klinische onderzoeken, werden tot 94% van de patiënten genezen met Esomeprazole.


Esomeprazole ( Nexium) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Esomeprazole precies zoals voorgeschreven.

Neem Esomeprazole rond dezelfde tijd ( s) elke dag.

Esomeprazole wordt meestal een keer per dag ten minste 1 uur vóór een maaltijd. Wanneer Esomeprazole wordt gebruikt om een ​​aantal omstandigheden waarin de maag maakt te veel zuur te behandelen, is het twee keer per dag ingenomen.

Slik de capsules in hun geheel; niet splitsen, kauwen, of plet ze. Als u de capsule niet kunnen slikken, zet 1 eetlepel koel, zacht appelmoes in een lege kom. Open een Esomeprazole capsule en zorgvuldig strooi de pellets op de appelmoes. Meng de pellets met de appelmoes, en meteen slikken de hele eetlepel van de appelmoes en pellet mengsel. Laat de korrels niet kauwen in de appelmoes. Niet opslaan van de pellets en appelmoes voor later gebruik.

De korrels en de inhoud van de capsules kan zowel worden gegeven via een sonde.

Het kan enkele weken of langer duren voor u om het volledige voordeel van Esomeprazole voelen. Blijf Esomeprazole te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van Esomeprazole zonder te praten met uw arts.

Als u bent vergeten Esomeprazole te nemen, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur en weg van overtollige warmte en vocht.


Esomeprazole ( Nexium) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Esomeprazole, indien:

heb je een allergie voor Esomeprazole of andere geneesmiddelen;

u een geneesmiddel genaamd atazanavir te nemen;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Esomeprazole ( Nexium) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: esomeprazol magnesium.

Kopen Esomeprazole Online

. .

Esomeprazole ( Nexium.html'">