Loading ...    

Bestellen Estriol ( Estrace) Zonder ReceptKopen Estriol OnlineBestellen Estriol Online Zonder ReceptenEstriol ( generieke naam: Estradiol) behoort tot de klasse van geneesmiddelen bekend als oestrogeen vervangende therapie.

Estriol wordt gebruikt:

Om verschillende symptomen van de menopauze, zoals abnormale baarmoeder bloeden te beheren; opvliegers; vaginale jeuk, branderig gevoel, of droogte; vulva of vaginale atrofie

Ter voorkoming van osteoporose ( broze botten)

Voor oestrogeen vervangende therapie na falen van de eierstokken

Bij de behandeling van borstkanker en gevorderde prostaatkanker

Estriol is een vrouwelijk hormoon oestrogeen. Het werkt door vervanging van natuurlijke oestrogenen in een vrouw die genoeg oestrogeen niet meer kan produceren. Het werkt voor gevorderde prostaatkanker door tegenwerken van mannelijke hormonen.

Estriol is beschikbaar in de vorm van estradiolvaleraat.


Estriol ( Estrace) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Estriol precies zoals voorgeschreven.

Estriol kan worden ingenomen met of zonder voedsel.

Typisch wordt Estriol genomen voor de eerste 21 tot 25 dagen elke maand. Vrouwen die geen hysterectomie ( dat wil zeggen, ze hebben nog een baarmoeder) heeft gehad moet een progestageen ( bijvoorbeeld medroxyprogesteron) duren voor de laatste 12 tot 14 dagen van elke Estriol cyclus.

Voor de behandeling van symptomen van de menopauze, is de gebruikelijke dosis is 1 mg per dag gedurende 21 tot 25 dagen van elke maand.

Ter voorkoming van osteoporose, is de gebruikelijke dosering 0,5 mg zo snel mogelijk na het begin van de menopauze. De dosis kan worden verhoogd of verlaagd afhankelijk van het niveau van estradiol in het bloed.

Veel dingen kunnen de dosis van de medicatie die een persoon nodig heeft, zoals het lichaamsgewicht, andere medische aandoeningen, en andere medicijnen beïnvloeden.

Vermijd het eten van grapefruit en het drinken van grapefruitsap tijdens het gebruik Estriol.

Als u een dosis van Estriol missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Houd Estriol op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Estriol ( Estrace) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Estriol, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u leverproblemen heeft; bloedstolsels; of je hebt een beroerte gehad;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Estriol ( Estrace) Ingrediënten


Actief bestanddeel: estradiol.

Kopen Estriol Online

. .

Estriol ( Estrace.html'">