Loading ...    

Bestellen Estrofem ( Estrace Vaginal Cream) Zonder ReceptKopen Estrofem OnlineBestellen Estrofem Online Zonder ReceptenEstrace vaginale crème ( generieke naam: estradiol; merknamen behoren: Evalon) is een geneesmiddel dat oestrogeen hormonen bevat.

De medicatie wordt goedgekeurd vaginale ontsteking veroorzaakt door verdunning van de vaginale weefsels meestal het gevolg van lage oestrogeenspiegels na de menopauze.

Estrace vaginale crème wordt gebruikt om bepaalde symptomen van de menopauze, zoals droogte, branden en jeuk van het vaginale gebied te behandelen. Estrace vaginale crème vermindert ook de urgentie of irritatie van de plassen.

Estrace vaginale crème is ideaal voor vrouwen waarvan de belangrijkste symptomen van de menopauze zijn vaginale in de natuur, omdat het gebruik van de crème ( in plaats van het nemen van de hormonen via de mond) stelt het lichaam bloot aan een lagere dosis van de hormonen.


Estrofem ( Estrace Vaginal Cream) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Estrace vaginale crème precies zoals voorgeschreven.

Estrace vaginale crème moet worden gebruikt tegen de laagst mogelijke dosis voor uw behandeling alleen zo lang als nodig is.

Vermijd het gebruik van andere vaginale producten zonder advies van uw arts.


Estrofem ( Estrace Vaginal Cream) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Estradiol vaginale crème, indien:

u een ernstige medische aandoeningen, waaronder een bloeden of bloedstolling stoornis, of een voorgeschiedenis van een beroerte;

u zwanger bent.


Estrofem ( Estrace Vaginal Cream) Ingrediënten


Actief bestanddeel: estradiol.

Kopen Estrofem Online

. .

Estrofem ( Estrace Vaginal Cream.html'">