Loading ...    

Bestellen Etidronate Disodium ( Didronel) Zonder ReceptKopen Etidronate Disodium OnlineBestellen Etidronate Disodium Online Zonder ReceptenEtidronate Disodium ( generieke naam: Etidronzuur / etidronaat) behoort tot een groep geneesmiddelen die bisfosfonaten.

Etidronate Disodium wordt gebruikt bij de behandeling van botziekten zoals osteoporose en de ziekte van Paget. Het wordt ook gebruikt ter voorkoming en behandeling van abnormale afzettingen van calcium die in zacht weefsel of spieren, die kan optreden na ruggenmerg of totale heupvervanging.


Etidronate Disodium ( Didronel) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Etidronate Disodium precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal u vertellen hoeveel Etidronate Disodium tabletten die u moet nemen. Slik de tabletten als een enkele, orale dosis voor het slapen gaan met een glas water en bij voorkeur op een lege maag.

Het wordt aanbevolen om Etidronate Disodium nemen minstens twee uur voor of twee uur na het eten van voedingsmiddelen met een hoog calcium ( bijv. melk, kaas, yoghurt, visconserven) of het nemen van vitamine-en mineralensupplementen of antacida die calcium, ijzer, magnesium of aluminium.

Voor osteoporose, wordt Etidronate Disodium meestal genomen in herhaalde 90 daagse cycli met calcium tabletten. Echter, Etidronate Disodium en de calcium tabletten zijn apart te worden genomen op verschillende dagen. Uw arts zal u adviseren over de specifieke instructies en de duur van de behandeling.

Voor de ziekte van Paget, de gebruikelijke behandeling is tot zes maanden, gevolgd door een pauze van 3 maanden voor opnieuw starten van de behandeling.

Voor dwarslaesie, de totale behandelingsperiode is 12 weken.

Voor totale heupprothese, wordt Etidronate Disodium behandeling meestal gestart een maand voor de operatie en duurt drie maanden na de operatie.


Etidronate Disodium ( Didronel) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Etidronate Disodium, indien:

heb je een bot aandoening genaamd osteomalacie;

u lijdt aan een nierziekte, of hoge bloeddruk of een hoog urine calcium;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Etidronate Disodium ( Didronel) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: etidronaat dinatrium.

Kopen Etidronate Disodium Online

. .

Etidronate Disodium ( Didronel.html'">