Loading ...    

Bestellen Etidronic Acid ( Didronel) Zonder ReceptKopen Etidronic Acid OnlineBestellen Etidronic Acid Online Zonder ReceptenEtidronic Acid ( generieke naam: Etidronzuur / etidronaat) behoort tot een groep geneesmiddelen die bisfosfonaten.

Etidronic Acid wordt gebruikt bij de behandeling van botziekten zoals osteoporose en de ziekte van Paget. Het wordt ook gebruikt ter voorkoming en behandeling van abnormale afzettingen van calcium die in zacht weefsel of spieren, die kan optreden na ruggenmerg of totale heupvervanging.


Etidronic Acid ( Didronel) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Etidronic Acid precies zoals voorgeschreven.

Uw arts zal u vertellen hoeveel Etidronic Acid tabletten die u moet nemen. Slik de tabletten als een enkele, orale dosis voor het slapen gaan met een glas water en bij voorkeur op een lege maag.

Het wordt aanbevolen om Etidronic Acid nemen minstens twee uur voor of twee uur na het eten van voedingsmiddelen met een hoog calcium ( bijv. melk, kaas, yoghurt, visconserven) of het nemen van vitamine-en mineralensupplementen of antacida die calcium, ijzer, magnesium of aluminium.

Voor osteoporose, wordt Etidronic Acid meestal genomen in herhaalde 90 daagse cycli met calcium tabletten. Echter, Etidronic Acid en de calcium tabletten zijn apart te worden genomen op verschillende dagen. Uw arts zal u adviseren over de specifieke instructies en de duur van de behandeling.

Voor de ziekte van Paget, de gebruikelijke behandeling is tot zes maanden, gevolgd door een pauze van 3 maanden voor opnieuw starten van de behandeling.

Voor dwarslaesie, de totale behandelingsperiode is 12 weken.

Voor totale heupprothese, wordt Etidronic Acid behandeling meestal gestart een maand voor de operatie en duurt drie maanden na de operatie.


Etidronic Acid ( Didronel) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Etidronic Acid, indien:

heb je een bot aandoening genaamd osteomalacie;

u lijdt aan een nierziekte, of hoge bloeddruk of een hoog urine calcium;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Etidronic Acid ( Didronel) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: etidronaat dinatrium.

Kopen Etidronic Acid Online

. .

Etidronic Acid ( Didronel.html'">