Loading ...    

Bestellen Evista Zonder ReceptKopen Evista OnlineBestellen Evista Online Zonder ReceptenEvista ( generieke naam: raloxifen; merknamen behoren: Ralista) behoort tot een groep van niet-hormonale geneesmiddelen genaamd Selectieve Oestrogeen Receptor Modulators ( SERM).

Wanneer een vrouw in de menopauze, de hoeveelheid vrouwelijk geslachtshormoon, oestrogeen ( oestrogeen), daalt. Evista bootst sommige van de gunstige effecten van oestrogeen na de menopauze.

Evista is voorgeschreven door artsen voor meer dan 10 jaar om te helpen de botten sterk te houden en te voorkomen dat wervelfracturen te wijten aan postmenopauzale osteoporose. Evista stopt het dunner worden van de botten, verhoogt het de bot mineraal dichtheid, en helpt bij het herstellen van de bot-turnover rate ( het proces van het afbreken en herbouwen bot) naar normaal, premenopauzale waarden.

Evista is het enige geneesmiddel bewezen zowel het risico van spinale fracturen als gevolg van osteoporose en het risico van invasieve borstkanker bij postmenopauzale vrouwen met osteoporose.

In een grote klinische studie van 7700 postmenopauzale vrouwen met osteoporose, werd Evista hun risico op het krijgen van een eerste wervelfractuur aanzienlijk. Het verminderde ook het risico van latere fracturen bij postmenopauzale vrouwen die al had ervaren een.

In dezelfde klinische trial van 7700 postmenopauzale vrouwen met osteoporose, werd Evista bewezen een tweede voordeel hebben - het verminderen van het risico van invasieve borstkanker, de meest voorkomende vorm van borstkanker. Extra grote studies hebben deze resultaten bevestigd.


Evista Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Evista precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering van Evista is een tablet per dag. U kunt Evista nemen met of zonder voedsel.

Evista tabletten dienen in hun geheel met een glas water. Evista moeten worden genomen in combinatie met aanvullende calcium als de dagelijkse inname van calcium is onvoldoende.

Het maakt niet uit welk moment van de dag dat u uw tablet in te nemen. Echter, is het het beste om het te nemen op hetzelfde tijdstip iedere dag, omdat dit zal u helpen herinneren aan te geven.

Om maximaal profijt wordt Evista bedoeld voor langdurig gebruik. Stop niet met Evista zonder eerst te praten met uw arts.

Als u vergeet om Evista te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt en ga terug naar het nemen van uw geneesmiddel zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de tablet die u gemist. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Evista is alleen voor gebruik door vrouwen na de menopauze en mag niet gebruikt worden door vrouwen die nog steeds zou kunnen hebben van een baby.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur weg van licht en vocht.


Evista Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Evista, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen; of u intolerantie voor lactose;

u behandeld wordt of zijn behandeld voor bloedstolsels; of je hebt een beroerte gehad;

u bent op oestrogeen of hormonale substitutietherapie ( HST).


Evista Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: raloxifene.

Kopen Evista Online

. .

Evista.html'">