Loading ...    

Bestellen Evotrox ( Synthroid) Zonder ReceptKopen Evotrox OnlineBestellen Evotrox Online Zonder ReceptenEvotrox ( generieke naam: Levothyroxine; merknamen: Lethyrox / Eltroxin / Evotrox / Thyrax / Euthyrox / Levaxin / L-thyroxine / Thyrox / Eutirox / Levoxyl) is een synthetische vorm van thyroxine ( schildklierhormoon) bedoeld om een ​​hormoon dat normaal gesproken vervangen geproduceerd door uw schildklier.

Geproduceerd sinds 1955, is Evotrox voorgeschreven behandeling van hypothyreoïdie. Het biedt een veilige en effectieve behandeling die terug voegt de thyroxine uw schildklier niet in de natuur te maken.

Zonder dit hormoon kan het lichaam niet goed functioneren, wat resulteert in een slechte groei, langzame spraak, gebrek aan energie, gewichtstoename, haaruitval, droge dikke huid, en een verhoogde gevoeligheid voor koude.

Uw hypothyreoïdie symptomen moeten verbeteren binnen enkele weken na het starten op Evotrox.


Evotrox ( Synthroid) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Evotrox precies zoals voorgeschreven.

Evotrox wordt meestal als een enkele dosis, bij voorkeur op een lege maag, een half tot een uur voor het ontbijt.

Neem Evotrox met een vol glas water.

Heeft producten zoals ijzersupplementen, calciumsupplementen, of antacida niet binnen 4 uur na inname van Evotrox nemen.

Voor kinderen die hele tabletten niet kunnen doorslikken, plet de tablet en meng er 1 of 2 theelepels ( 5 of 10 ml) water, en geef met behulp van een lepel of een dropper zo spoedig mogelijk na de bereiding. Doe het mengsel voor later gebruik opslaan. Heeft gemalen tabletten niet door elkaar in soja zuigelingenvoeding.

Niet beëindigen of wijzigen van de hoeveelheid die u inneemt of hoe vaak je het nemen, tenzij dit door uw arts. Het kan enkele weken duren voordat u een verbetering van uw symptomen opmerkt.

Als u vergeet een dosis in te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt en ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis op het normale tijdstip. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Store Evotrox bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Evotrox ( Synthroid) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Evotrox, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u hart-en vaatziekten, diabetes, stollingsstoornissen, of bijnier of hypofyse problemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Evotrox ( Synthroid) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: levothyroxine.

Kopen Evotrox Online

. .

Evotrox ( Synthroid.html'">