Loading ...    

Bestellen Exclav ( Augmentin) Zonder ReceptKopen Exclav OnlineBestellen Exclav Online Zonder ReceptenExclav ( generieke naam: Co-amoxiclav; merknamen zijn: CLAMP / Exclav / Cavumox / Clavamel) is een combinatie van antibiotica. Het combineert amoxicilline en clavulaanzuur in een unieke samenstelling.

Exclav is een antibioticum penicilline met een bijzonder breed werkingsspectrum. De bi-laag tabletten zorgen voor een onmiddellijke vrijlating van amoxicilline en clavulaanzuur kalium en een verlengde afgifte van amoxicilline. Deze verbeterde formulering verlengt de tijd die bacteriën blootgesteld aan het antibioticum en bevordert dekking taai-to-treat S. pneumoniae.

Exclav wordt gebruikt bij de behandeling van vele bacteriële infecties waaronder:

lagere luchtweginfecties

otitis media

huid en de huid structuur infecties

urineweginfecties


Exclav ( Augmentin) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Dit geneesmiddel kan worden ingenomen met voedsel of op een lege maag. Echter, voor een betere absorptie van dit geneesmiddel en om maagklachten te voorkomen, dit geneesmiddel wordt best ingenomen met voedsel.

Om duidelijk uw infectie, blijven innemen van dit geneesmiddel voor het volledige verloop van de behandeling, zelfs als u zich beter voelt in een paar dagen.

Als u een dosis van het geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Bewaar dit geneesmiddel in de oorspronkelijke verpakking, met het deksel goed gesloten. Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte en licht.


Exclav ( Augmentin) Voorzorgsmaatregelen


Gebruik dit geneesmiddel niet als u een ernstige allergische reactie op een antibioticum penicilline of een cefalosporine antibiotica hebben gehad.

Voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van dit geneesmiddel bij ouderen, omdat zij mogelijk meer gevoelig voor de effecten van de drug kan zijn.

Voor vrouwen die de pil, kan dit geneesmiddel de effectiviteit van uw geboorte controle pil. Om zwangerschap te voorkomen, gebruikt u een extra vorm van anticonceptie.


Exclav ( Augmentin) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: amoxicilline natrium en kaliumclavulanaat.

Kopen Exclav Online

. .

Exclav ( Augmentin.html'">