Loading ...    

Bestellen Exelon Zonder ReceptKopen Exelon OnlineBestellen Exelon Online Zonder ReceptenExelon ( generieke naam: rivastigmine; merknamen behoren: Rivamer) behoort tot een groep geneesmiddelen die acetylcholinesteraseremmers.

Exelon is geïndiceerd voor de behandeling van milde tot matig ernstige dementie van het Alzheimer-type, ook wel bekend als de ziekte van Alzheimer.

Exelon helpt bij het vertragen van de geestelijke achteruitgang dat gebeurt bij mensen met de ziekte van Alzheimer en het helpt om het vermogen om te gaan met de dagelijkse activiteiten te verbeteren.

Exelon werkt door de hoeveelheid van een bepaalde stof ( acetylcholine) in de hersenen. Dit kan helpen symptomen van dementie bij patiënten met de ziekte van Alzheimer.

Exelon is niet verslavend.


Exelon Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Exelon precies zoals voorgeschreven.

Exelon wordt meestal twee keer per dag bij de maaltijd in de ochtend en avond. De gebruikelijke startdosering is 1,5 mg tweemaal per dag. Na twee weken, als je geen problemen met het medicijn hebben, kan de dosis geleidelijk worden verhoogd tot een maximum van 6 mg tweemaal per dag.

Slik de capsules heel door met een vol glas water of een andere vloeistof. Open of plet de capsules.

Neem Exelon op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag. Innemen van uw capsules op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect hebben. Het zal ook helpen herinneren wanneer u de capsules te nemen.

Neem Exelon op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Blijven nemen Exelon voor zolang als uw arts u dat zegt.

Als u bent vergeten Exelon te nemen, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor degene die je gemist. Neem contact op met uw arts als u meerdere doses van Exelon missen. Uw arts kan het nodig zijn om uw geneesmiddel te herstarten met een lagere dosis om bijwerkingen te voorkomen.

Bewaar de capsules bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Exelon Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Exelon, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

je hebt een ernstige leveraandoening, een maagzweer, hart-of longproblemen, of epileptische aanvallen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Exelon Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: rivastigmine.

Kopen Exelon Online

. .

Exelon.html'">