Loading ...    

Bestellen Ezetrol ( Zetia) Zonder ReceptKopen Ezetrol OnlineBestellen Ezetrol Online Zonder ReceptenEzetrol ( generieke naam: Ezetimibe; merknaam: Ezetrol) is een anti-hyperlipidemie medicatie die wordt gebruikt om het cholesterolgehalte te verlagen.

Ezetrol wordt gebruikt voor de behandeling van hoge cholesterolgehalte in het bloed samen met een laag vetgehalte, laag-cholesterol dieet. Het wordt ook gebruikt om hoge bloeddruk sitosterol en campesterol behandeling met dieet therapie.

Ezetrol is uniek in de manier waarop het helpt blokkeren de opname van cholesterol dat afkomstig is uit de voeding.

Ezetrol werkt door het verlagen van cholesterol absorptie in de darm.

Ezetrol kan alleen worden gebruikt als andere cholesterolverlagende medicijnen niet worden getolereerd, of samen met statines ( bijv. ezetimibe / simvastatine) wanneer het cholesterolgehalte niet kunnen worden gecontroleerd op statines alleen.


Ezetrol ( Zetia) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Ezetrol precies zoals voorgeschreven.

Ezetrol wordt meestal een keer per dag ingenomen met of zonder voedsel. Nemen Ezetrol op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen herinneren aan te geven.

Als u ook een galzuursequestrant ( bijv. cholestyramine, colesevelam, colestipol) nemen, niet binnen 4 uur voor of 2 uur na het innemen van Ezetrol nemen. Neem contact op met uw arts als u vragen hebt.

Vermijd het drinken van teveel alcohol terwijl u wordt behandeld met Ezetrol. Alcohol kan ook het verhogen van uw cholesterolgehalte. Blijf een cholesterolverlagend dieet te volgen tijdens het gebruik van Ezetrol.

Blijf Ezetrol gebruiken, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Als u een dosis bent vergeten, neem deze dan in zodra u eraan denkt en blijf dit op de normale tijdstippen. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, neem de vergeten dosis, neem nooit twee doses tegelijk om make-up.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Ezetrol ( Zetia) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Ezetrol, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u heeft of ooit heeft gehad leverziekte;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Ezetrol ( Zetia) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ezetimibe.

Kopen Ezetrol Online

. .

Ezetrol ( Zetia.html'">