Loading ...    

Bestellen Famvir Zonder ReceptKopen Famvir OnlineBestellen Famvir Online Zonder ReceptenFamvir ( generieke naam: Famciclovir) is een antiviraal geneesmiddel geïndiceerd voor:

Behandeling van recidiverende genitale herpes

Onderdrukking van recidiverende genitale herpes

Behandeling van recidiverende genitale herpes infecties bij HIV-geïnfecteerde patiënten

Behandeling van een koortslip ( Recidiverende herpeslabialis)

Behandeling van gordelroos ( acute Herpes zoster)

Famvir is de eerste en enige herpes geneeskunde bewezen om te stoppen of in te korten een recidiverende genitale herpes uitbraak met slechts een enkele dag van de behandeling.

Famvir vermindert de symptomen van pijn, branderig gevoel, tintelingen, tederheid, en jeuk; helpt wonden te genezen; en voorkomt dat nieuwe zweren van de vorming van een enkele dosis.

Famvir blokkeert reproductie van het virus. Het remt de replicatie van viraal DNA die nodig is voor virussen zich voortplanten.

Famvir actief tegen dezelfde virussen als acyclovir maar heeft een langere werkingsduur. Daarom kan minder malen per dag genomen.

Famvir is niet verslavend.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Famvir Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Famvir precies zoals voorgeschreven.

Neem Famvir via de mond met of zonder voedsel.

Wanneer Famvir wordt gebruikt om gordelroos te behandelen, wordt het gewoonlijk elke 8 uur ( drie keer per dag) die gedurende 7 dagen, beginnend binnen 3 dagen na de uitslag begint te verschijnen. Wanneer Famvir wordt gebruikt om koortsblaasjes en koorts blaren te behandelen, is het meestal als een dosering bij de eerste teken of symptoom ( tintelingen, jeuk of verbranding) van een koortslip. Wanneer Famvir wordt gebruikt om herhaling uitbraken van genitale herpes te behandelen, is het meestal twee keer per dag genomen voor een dag, te beginnen binnen 6 uur na het eerste teken of symptoom van de aandoening. Genitale herpes weerhouden weer, wordt Famvir meestal twee keer per dag genomen voor maximaal 1 jaar. Wanneer Famvir wordt gebruikt om herpes infectie te behandelen bij mensen die besmet zijn met HIV, is het meestal twee keer per dag genomen voor 7 dagen.

Als u de behandeling van gordelroos, koortslip, genitale herpes, of herpes huidinfectie, neem Famvir voor het volledige verloop van de behandeling. Ga hiermee door, zelfs als u zich beter in een paar dagen voelen.

Als u een dosis van Famvir missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van warmte, licht en vocht.


Famvir Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Famvir, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor Famvir of andere geneesmiddelen, of lactose zijn;

u nierproblemen heeft;

u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.


Famvir Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: famciclovir.

Kopen Famvir Online

. .

Famvir.html'">