Loading ...    

Bestellen Fenocor-67 ( Tricor) Zonder ReceptKopen Fenocor-67 OnlineBestellen Fenocor-67 Online Zonder ReceptenFenocor-67 ( generieke naam: fenofibraat / fenofibrinezuur; merknamen zijn: Lipicard / Lofibra / Lipanthyl / Fenocor-67) is een klasse van geneesmiddelen genaamd fibraten die effectiever in te richten triglyceriden ( vetten in het bloed) zijn.

Fibraten helpen lagere triglyceride niveaus door het verminderen van de hoeveelheid VLDL ( de-triglyceride dragende deeltje dat circuleert in het bloed), die versnelt de verwijdering van triglyceriden.

Fenocor-67 tabletten worden gebruikt om niveaus van lipiden of vetten ( zoals cholesterol en triglyceriden) in het bloed, en helpen het niveau van HDL ( goede cholesterol) in het bloed.

Fenocor-67, in aanvulling op de juiste voeding, wordt gebruikt om volwassenen met een hoog cholesterolgehalte te behandelen, met of zonder verhoogde triglyceriden ( Fredrickson types IIa en IIb). Fenocor-67 reduceert een verhoogd LDL-C ( slechte cholesterol), totaal cholesterol, triglyceriden en apolipoproteïne B, en verhoogt HDL-C ( goede cholesterol). Fenocor-67 naast juiste voeding, ook van volwassenen met hoge triglyceriden ( Fredrickson type IV en V).


Fenocor-67 ( Tricor) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Fenocor-67 precies zoals voorgeschreven.

Neem Fenocor-67 tabletten via de mond. Slik de tabletten met een glas water. U kunt Fenocor-67 nemen met of zonder voedsel.

Neem uw doses op regelmatige tijdstippen. Neem uw geneesmiddel niet vaker dan voorgeschreven.

Neem contact op met uw kinderarts of beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg met betrekking tot het gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen. Speciale zorg kan nodig zijn.

Als u vergeet een van uw doses nemen op het geplande tijdstip, ga je gang en neem deze dan zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Neem geen dubbele dosis.

Slaan Fenocor-67 op kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Fenocor-67 ( Tricor) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Fenocor-67, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige nier-, lever of van de galblaas;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Fenocor-67 ( Tricor) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fenofibraat.

Kopen Fenocor-67 Online

. .

Fenocor-67 ( Tricor.html'">