Loading ...    

Bestellen Finasteride ( Propecia) Zonder ReceptKopen Finasteride OnlineBestellen Finasteride Online Zonder ReceptenFinasteride ( generieke naam: finasteride; merknamen zijn: Appecia / Finotop / Proscar / Fincar / Finpecia / Finax / Finast / Finara / Finalo / Prosteride / Gefina / Appecia / Finasteride) wordt gebruikt om mannen met mannelijk model haar verlies te trakteren op haar te verhogen groei op de hoofdhuid en verder haarverlies te voorkomen.

Meer dan 1 miljoen mensen in de VS hebben Finasteride gebruikt sinds de introductie in 1998 van de drug.

Klinische studies van Finasteride aangetoond zichtbare resultaten. De effectiviteit van Finasteride werd aangetoond in onderzoeken van mannen, van 18 jaar tot 41, met een licht tot matige haaruitval op het top-en middenkader voorkant van het hoofd.

Finasteride werkt door het verminderen van DHT ( dihydrotesterone), een belangrijke oorzaak van haarverlies. Het remt de vorming van DHT in de hoofdhuid, hetgeen zal bijdragen tot de kalende proces om te keren.

Finasteride laat haar op andere delen van het lichaam.

Het zou niet nodig om uw gebruikelijke haarverzorging routine ( bijvoorbeeld shampoo of haircuts) te veranderen, omdat je met Finasteride.

Finasteride is niet verslavend.

Deze medicatie kan worden voorgeschreven voor andere doeleinden; Vraag uw arts of apotheker om meer informatie.


Finasteride ( Propecia) Aanbevelingen


Neem Finasteride precies zoals direct door uw arts. Vraag uw arts, verpleegkundige of apotheker eventuele vragen die u heeft over dit geneesmiddel. Heeft Finasteride niet aan kinderen of vrouwen.

De dosering is een tablet eenmaal per dag ingenomen. Finasteride zal niet sneller of beter werken als je het meer dan een keer per dag. Slik Finasteride met een glas water.

Het maakt niet uit of je Finasteride voor of na de maaltijd.

Mannelijk model haar verlies is een aandoening die zich over een lange periode van tijd. Omdat het tijd kost voor nieuw haar te groeien, zul je niet direct resultaat zien. In het algemeen kan dagelijks gebruik gedurende 3 maanden of langer nodig voordat je meer haargroei of preventie van verder verlies merken. Blijven nemen Finasteride voor zo lang als uw arts dat voorschrijft. Finasteride kan alleen werken op de lange termijn als u doorgaat met het nemen van het.

Als u vergeet om Finasteride te nemen, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het innemen van uw tablet zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en neem de volgende dosis als u bedoeld zijn. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor de dosis die je gemist.

Houd Finasteride bij kamertemperatuur in een droge plaats.


Finasteride ( Propecia) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens deze medicatie, vertel uw arts als u allergisch bent voor Finasteride of andere geneesmiddelen.


Finasteride ( Propecia) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: finasteride.

Kopen Finasteride Online

. .

Finasteride ( Propecia.html'">