Loading ...    

Bestellen Flixonase ( Flonase) Zonder ReceptKopen Flixonase OnlineBestellen Flixonase Online Zonder ReceptenFlixonase ( generieke naam: fluticasonpropionaat; merknamen zijn: Flomist / Flixonase / Nasofan) is een corticosteroïd.

Flixonase Spray wordt gebruikt voor de behandeling van allergische en niet-allergische neusklachten zoals neus, niezen, jeuk en een loopneus bij volwassenen en kinderen van 4 jaar en ouder.

Flixonase werkt door het voorkomen en verminderen van ontsteking ( zwelling die andere symptomen kunnen veroorzaken) in de neus.


Flixonase ( Flonase) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Gebruik Flixonase neusspray precies zoals voorgeschreven.

Flixonase wordt gewoonlijk in elk neusgat gespoten eenmaal daags of tweemaal daags in de ochtend en avond. Het mag alleen worden gebruikt als dat nodig is om de symptomen te behandelen.

Voorzichtig schudden voor elk gebruik. Spuit in de ogen.

Om een ​​neusspray te gebruiken, blaas zachtjes je neus. Ga zitten en kantel je hoofd iets naar achteren. Plaats de punt van de spuitbus in de neus. Met behulp van een vinger van de andere hand drukt tegen de tegenoverliggende neusgat om het af te sluiten. Adem rustig door het open neusgat en knijp de spray container. Als u meer dan 1 spray, wacht 1-2 minuten tussen sprays. Na het gebruik van het geneesmiddel, spoel de buitenzijde van de spray-eenheid in warm water en droog met een schone tissue om besmetting te voorkomen.

Symptomen kunnen beginnen om zo snel 12 uur te verbeteren nadat u start met het gebruik Flixonase Spray, en moeten verbeteren binnen een paar dagen. Gebruik Flixonase Spray op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. De volledige uitkering kan niet worden bereikt totdat je Flixonase Spray heeft gebruikt voor meerdere dagen.

Blijven gebruiken Flixonase Spray, zelfs als u zich goed voelt. Mis geen enkele dosis.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Flixonase ( Flonase) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u Flanase neusspray, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u glaucoom; of tuberculose;

u onlangs een operatie aan uw neus of onlangs last van een nasale infectie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Flixonase ( Flonase) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: fluticasonpropionaat.

Kopen Flixonase Online

. .

Flixonase ( Flonase.html'">