Loading ...    

Bestellen Flomax Zonder ReceptKopen Flomax OnlineBestellen Flomax Online Zonder ReceptenFlomax ( generieke naam: tamsulosine; merknamen zijn: Veltam / Flomaxtra / Urimax) behoort tot een groep geneesmiddelen die alfa-blokkers.

Flomax wordt gebruikt voor de behandeling van een vergrote prostaat - een aandoening technisch bekend als benigne prostaathyperplasie of BPH.

De grootte van een walnoot prostaat omringt de urethra ( de buis die de blaas afvoert). Als de klier wordt vergroot, kan de urethra persen, interfereren met de stroom van urine. Dit kan moeilijkheden bij het starten van het plassen, een zwakke stroom van urine, en de noodzaak om dringend of vaker plassen veroorzaken. Flomax niet krimpt de prostaat. In plaats daarvan spieren ontspant eromheen, het vrijmaken van de urinestroom en dalende urinewegsymptomen.

Voor veel mannen Flomax verbetert mannetje urinesymptomen door BPH in slechts een week. En het is aangetoond dat langdurige symptoomverlichting handhaven.

Flomax voordelen:

Vaak verbetert de mannelijke urine-symptomen als gevolg van BPH in een week

Is de # 1 merk voorgeschreven medicatie voor BPH

Eenmaal daagse dosering: ongeveer 30 minuten na dezelfde maaltijd elke dag

Flomax aanzienlijk verbeterd symptomen tijdens het eerste jaar van de behandeling, en de verbetering werd gehandhaafd voor maximaal 6 jaar

Aanvaard door de meeste verzekeringen ( 98% van de zorgorganisaties / PBM's)


Flomax Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Flomax precies zoals voorgeschreven.

De aanbevolen dosis van Flomax is een 0,4 mg capsule, eenmaal daags per dag ingenomen, ongeveer 30 minuten na dezelfde maaltijd.

Slik de capsule in zijn geheel, bij voorkeur met een glas water. Niet bijten of kauwen op de capsule, want dit houdt het wordt geabsorbeerd in het gewenste tempo.

Als u vergeet om Flomax te nemen, neem dan de gemiste dosis als je nog dezelfde dag. Sla de gemiste dosis als je niet meer weet tot de volgende dag. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Flomax capsules bij kamertemperatuur.


Flomax Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Flomax, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u ernstige lever-of nierfunctie problemen;

u nog andere geneesmiddelen neemt die de gladde spieren ontspant.

Flomax is voor gebruik door alleen mannen.


Flomax Ingrediënten


Actief bestanddeel: tamsulosine hydrochloride.

Kopen Flomax Online

. .

Flomax.html'">