Loading ...    

Bestellen Formoterol ( Symbicort) Zonder ReceptKopen Formoterol OnlineBestellen Formoterol Online Zonder ReceptenFormoterol ( generieke naam: budesonide / formoterolfumaraatdihydraat) is een astma-controller. Het is een inhalatie combinatie geneeskunde, met budesonide ( een ontstekingsremmende corticosteroïden) en formoterol ( een snel-en langwerkende luchtwegverwijder) als werkzame bestanddelen.

Formoterol wordt gebruikt bij patiënten 12 jaar en ouder, zowel voor de verlichting van symptomen van astma en voor de preventie van astma-aanvallen en symptomen.

Formoterol wordt ook gebruikt op lange termijn te helpen verbeteren longfunctie voor een betere ademhaling bij volwassenen met COPD ( chronische longziekte die chronische bronchitis, emfyseem, of beide omvat).


Formoterol ( Symbicort) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Gebruik Formoterol precies zoals aangegeven.

De gebruikelijke dosering Formoterol twee pufjes s ochtends en twee pufjes in de avond. Maar de dosering kan verschillen afhankelijk van het type en de ernst van de omstandigheden en de leeftijd.

Als u een dosis van Formoterol missen, moet u uw volgende dosis op hetzelfde moment je normaal doet. Heeft Formoterol niet vaker nemen of meer rookwolken dan u is voorgeschreven.

Het wordt aanbevolen om de mond te spoelen met water en spuug het water na elke dosis ( twee pufjes) van Formoterol. Het water niet slikken.


Formoterol ( Symbicort) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Formoterol, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een ernstige medische aandoeningen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Formoterol ( Symbicort) Ingrediënten


Actieve ingrediënten: gemicroniseerd budesonide en gemicroniseerde formoterolfumaraatdihydraat.

Kopen Formoterol Online

. .

Formoterol ( Symbicort.html'">