Loading ...    

Bestellen Furosedon ( Lasix) Zonder ReceptKopen Furosedon OnlineBestellen Furosedon Online Zonder ReceptenFurosedon ( generieke naam: Furosemide / Frusemide; andere rand namen zijn: Frusenex / Frusid / Frusol / Frudix / Furosedon) behoort tot een familie van geneesmiddelen genaamd diuretica. Een diureticum helpt de hoeveelheid overtollige vocht in het lichaam.

Furosedon wordt geïndiceerd voor de behandeling van oedeem ( zwelling van de enkels, voeten, benen of zelfs de hersenen of longen) verbonden met congestief hartfalen, levercirrose en nefropathie inclusief nefrotisch syndroom.

Furosedon wordt ook gebruikt bij volwassenen voor de behandeling van hoge bloeddruk ( hypertensie). Het kan alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt.

Furosedon vermindert de hoeveelheid vocht in het lichaam door het verhogen van de hoeveelheid zout en water verloren in de urine.

Furosedon is ​​niet verslavend.


Furosedon ( Lasix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Furosedon precies zoals voorgeschreven.

Furosedon kan worden genomen op een lege maag of met voedsel. Neem Furosedon tabletten met een glas water.

Furosedon tabletten worden meestal een of twee keer per dag ingenomen.

Neem Furosedon tabletten op ongeveer hetzelfde tijdstip iedere dag, tenzij uw arts u anders adviseert. Innemen van uw geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect hebben. Het zal ook helpen herinneren wanneer u het geneesmiddel moet innemen. Stop niet met Furosedon of wijzigen van de dosering, zonder controle met uw arts.

Als uw arts dat voorschrijft Furosedon tabletten een keer per dag moet worden genomen, is het best gedaan in de ochtend, bijvoorbeeld, voor het ontbijt.

Als u Furosedon tabletten meer dan een keer per dag, neem uw eerste dosis onmiddellijk voor het ontbijt en neem uw laatste dosis rond 14:00 ( op een lege maag), tenzij uw arts u anders adviseert.

Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt tijdens een oefening en bij warm weer wanneer u het nemen van Furosedon, vooral als je veel zweet.

Als u vergeet om Furosedon en er is nog een lange tijd te gaan voordat de volgende dosis, neem deze dan in zodra u het zich herinnert, en ga dan terug naar het nemen van het zoals u gewend bent. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over en neem de volgende dosis op het normale tijdstip. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Houd uw Furosedon tablets op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Furosedon ( Lasix) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Furosedon, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u nierproblemen, lage bloeddruk of diabetes;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden, of als u borstvoeding geeft.


Furosedon ( Lasix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: furosemide.

Kopen Furosedon Online

. .

Furosedon ( Lasix.html'">