Loading ...    

Bestellen Galvus Zonder ReceptKopen Galvus OnlineBestellen Galvus Online Zonder ReceptenGalvus ( generieke naam: Vildagliptine) is een geneesmiddel in een nieuwe klasse van orale diabetes medicatie die dipeptidylpeptidase-4 ( DPP-4)-remmers. Het wordt gebruikt om type 2 of niet-insuline afhankelijke diabetes ( NIDDM) behandelen.

Galvus wordt gebruikt voor mensen met type 2 diabetes, waarvan de bloedsuikerspiegel onvoldoende door andere geneesmiddelen tegen diabetes gecontroleerd. Het kan worden toegevoegd aan de behandeling met metformine; een sulfonylureumderivaat, bijvoorbeeld gliclazide; of een ander soort antidiabeticum bekend als een thiazolidinedion, bijvoorbeeld pioglitazon en rosiglitazon.

Galvus werkt door middel van een nieuw werkingsmechanisme door zich te richten de disfunctie in de alvleesklier eilandjes die een hoge bloedsuikerspiegel bij mensen met type 2 diabetes veroorzaakt. Eilandje dysfunctie, samen met insulineresistentie, een factor bij type 2 diabetes. In combinatie met de meest voorgeschreven type 2 diabetes medicijnen, Galvus levert een aanzienlijke vermindering van de bloedsuiker met een goede verdraagbaarheid profiel in een breed scala van patiënten. Galvus toont sterke werkzaamheid in een brede patiëntenpopulatie met meer dan 14.000 patiënten behandeld in het klinisch programma is tot dusver.

Galvus en Eucreas, een single-pil combinatie van Galvus en metformine, zijn goedgekeurd als orale behandelingen voor diabetes type 2 patiënten in alle 27 landen van de Europese Unie en in Noorwegen en IJsland. Galvus is momenteel beschikbaar in 18 landen, namelijk Italië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Griekenland, Malta, Polen, Ierland, Spanje, Zwitserland, Mexico, Brazilië, Argentinië, de Filippijnen, Singapore en India, en is goedgekeurd in 51 landen.


Galvus Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Galvus precies zoals voorgeschreven.

Het bedrag van Galvus mensen moeten varieert, afhankelijk van hun conditie. Uw arts zal u vertellen

u precies hoeveel tabletten Galvus te nemen.

U kunt Galvus met of zonder voedsel.

De gebruikelijke dosering van Galvus is ofwel:

50 mg per dag als een dosering 's morgens indien u Galvus gebruikt met een ander geneesmiddel

riep een sulfonylureumderivaat, of

100 mg per dag als 50 mg 's morgens en 50 mg' s avonds indien u Galvus

met een ander geneesmiddel, genaamd metformine of een glitazon.

Neem dit geneesmiddel in de ochtend of in de ochtend en avond. Slik de tabletten met wat water.

Als u vergeet een dosis van dit geneesmiddel in te nemen, neem deze dan in zodra u eraan denkt. Neem uw volgende

dosis op het gebruikelijke tijdstip. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis dan over. Niet een te nemen

dubbele dosis om een ​​vergeten tablet.


Galvus Voorzorgsmaatregelen


Galvus niet nemen, indien:

u type 1 diabetes;

u diabetische ketoacidose; of verminderde leverfunctie; of ernstige nierziekte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Galvus Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: vildagliptine.

Kopen Galvus Online

. .

Galvus.html'">