Loading ...    

Bestellen Glinate ( Starlix) Zonder ReceptKopen Glinate OnlineBestellen Glinate Online Zonder ReceptenGlinate ( generieke naam: Nateglinide; merknamen zijn: Fastic / Glinate / Glunat / Starsis / Trazec) behoort tot een groep geneesmiddelen die antidiabetica.

Glinate wordt gebruikt voor de behandeling van type 2 diabetes ( ook wel niet-insuline afhankelijke diabetes mellitus ( NIDDM) of ouderdomsdiabetes).

Glinate is ​​genomen vlak voor een maaltijd te helpen verminderen de maaltijd glucose spikes. Glinate helpt uw ​​lichaam insuline vrijlating vroeg, meteen aan het begin van een maaltijd, wanneer je lichaam echt nodig heeft.

Glinate kunnen worden hetzij alleen of naast andere type 2 diabetes geneesmiddelen: metformine ( ook bekend als Glucophage) of een klasse van geneesmiddelen genaamd thiazolidinedionen, ook wel glitazonen of TZD.


Glinate ( Starlix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Glinate precies zoals direcgted.

Glinate is ​​ontworpen om de glykemische controle tijdens de maaltijd voorzien, dus je moet Glinate nemen voor elke hoofdmaaltijd. Glinate is ​​het meest effectief wanneer het onmiddellijk wordt genomen voor het eten ( 1-30 minuten voor de eerste hap). Als u Glinate nemen nadat je het eten bent begonnen, zal het niet zo effectief. Ook is het het beste om Glinate nemen met een glas water.

De gebruikelijke aanbevolen start-en onderhoudsdosis van Glinate, alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen tegen diabetes, is 120 mg driemaal daags voor de maaltijd.

Als u een maaltijd overslaan, doe dan uw dosis Glinate niet nemen. Dit zal het risico van een lage bloedsuikerspiegel te verlagen.


Glinate ( Starlix) Voorzorgsmaatregelen


Heeft Glinate niet nemen, indien:

u type 1 diabetes of diabetische ketoacidose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Glinate ( Starlix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nateglinide.

Kopen Glinate Online

. .

Glinate ( Starlix.html'">