Loading ...    

Bestellen Glunat ( Starlix) Zonder ReceptKopen Glunat OnlineBestellen Glunat Online Zonder ReceptenGlunat ( generieke naam: Nateglinide; merknamen zijn: Fastic / Glinate / Glunat / Starsis / Trazec) behoort tot een groep geneesmiddelen die antidiabetica.

Glunat wordt gebruikt voor de behandeling van type 2 diabetes ( ook wel niet-insuline afhankelijke diabetes mellitus ( NIDDM) of ouderdomsdiabetes).

Glunat is ​​genomen vlak voor een maaltijd te helpen verminderen de maaltijd glucose spikes. Glunat helpt uw ​​lichaam insuline vrijlating vroeg, meteen aan het begin van een maaltijd, wanneer je lichaam echt nodig heeft.

Glunat kunnen worden hetzij alleen of naast andere type 2 diabetes geneesmiddelen: metformine ( ook bekend als Glucophage) of een klasse van geneesmiddelen genaamd thiazolidinedionen, ook wel glitazonen of TZD.


Glunat ( Starlix) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Glunat precies zoals direcgted.

Glunat is ​​ontworpen om de glykemische controle tijdens de maaltijd voorzien, dus je moet Glunat nemen voor elke hoofdmaaltijd. Glunat is ​​het meest effectief wanneer het onmiddellijk wordt genomen voor het eten ( 1-30 minuten voor de eerste hap). Als u Glunat nemen nadat je het eten bent begonnen, zal het niet zo effectief. Ook is het het beste om Glunat nemen met een glas water.

De gebruikelijke aanbevolen start-en onderhoudsdosis van Glunat, alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen tegen diabetes, is 120 mg driemaal daags voor de maaltijd.

Als u een maaltijd overslaan, doe dan uw dosis Glunat niet nemen. Dit zal het risico van een lage bloedsuikerspiegel te verlagen.


Glunat ( Starlix) Voorzorgsmaatregelen


Heeft Glunat niet nemen, indien:

u type 1 diabetes of diabetische ketoacidose;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Glunat ( Starlix) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: nateglinide.

Kopen Glunat Online

. .

Glunat ( Starlix.html'">