Loading ...    

Bestellen Glytop ( Glucotrol XL) Zonder ReceptKopen Glytop OnlineBestellen Glytop Online Zonder ReceptenGlucotrol ( generieke naam: Glipizide; merknamen behoren: Glytop SR) is een orale middelgrote tot langwerkend anti-diabetische geneesmiddel uit de sulfonylureum klasse. Het verlaagt hoge bloedsuikerspiegel door het verhogen van de hoeveelheid insuline geproduceerd door de alvleesklier en het helpen het lichaam insuline efficiënt.

Glucotrol is geïndiceerd voor de behandeling van patiënten met type 2 diabetes ( niet-insuline-afhankelijke diabetes) die de bloedsuikerspiegel niet onder controle door een dieet en lichaamsbeweging alleen. Het kan alleen of met andere geneesmiddelen tegen diabetes worden gebruikt.

Glucotrol heeft geen effect op de hartslag, bloeddruk, elektrocardiogram resultaten, ademhaling of autonome functie in dierstudies, en geen farmacologische werking op het cardiovasculair luchtwegen of het zenuwstelsel zijn waargenomen in menselijke studies.


Glytop ( Glucotrol XL) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Glucotrol precies zoals voorgeschreven.

Neem Glucotrol met ontbijt, tenzij uw arts u anders adviseert. Slik uw tabletten in hun geheel met een glas water. Geen pauze, pletten, of kauwen alvorens door te slikken.

Doe-houtskool bevattende geneesmiddelen niet binnen 2 uur na Glucotrol tabletten in te nemen. Sla geen maaltijden tijdens het gebruik van Glucotrol.

Neem Glucotrol regelmatig voor het meest profiteren van het te ontvangen. Nemen Glucotrol op hetzelfde tijdstip iedere dag zal je helpen om te onthouden om het te nemen. Blijven nemen Glucotrol voor zo lang als uw arts adviseert. Zorg ervoor dat je genoeg Glucotrol duren in het weekend en op feestdagen te houden.

Als u een dosis van Glucotrol missen, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer. Als u meer dan een dosis missen of niet zeker weet wat te doen, contact op met uw arts of apotheker.

Heeft Glucotrol niet aan kinderen.

Houd uw tabletten bij kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Glytop ( Glucotrol XL) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Glucotrol, vertel uw arts als:

heb je een allergie voor Glucotrol of andere geneesmiddelen;

u diabetes ketoacidose; ernstige nier-, lever of schildklier ziekte; infectie of hoge temperatuur;

u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden; u borstvoeding geeft of van plan bent borstvoeding te geven.


Glytop ( Glucotrol XL) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: glipizide.

Kopen Glytop Online

. .

Glytop ( Glucotrol XL.html'">