Loading ...    

Bestellen Helicid ( Prevacid) Zonder ReceptKopen Helicid OnlineBestellen Helicid Online Zonder ReceptenHelicid ( generieke naam: lansoprazol; merknamen zijn: Fenzer / Lan / Helicid / Zoton / Inhibitol / Takepron) is een protonpompremmer gebruikt om bepaalde voorwaarden, veroorzaakt door te veel zuur in de maag wordt geproduceerd behandelen.

Helicid is goedgekeurd voor meer dan 12 jaar en is voorgeschreven miljoenen keren. Het heeft een gevestigde veiligheid geschiedenis.

Het wordt gebruikt bij de behandeling van maagzweren, gastro-oesofageale reflux ( terugvloeien van zuur in het kanaal naar de maag) en een aandoening genaamd erosieve esophagitis ( ernstige ontsteking van het kanaal). De meeste erosies genezen in 4 tot 8 weken.

Helicid kan:

Helpen voorkomen dat het zuur dat brandend maagzuur pijn veroorzaakt

Zorg voor verlichting van brandend maagzuur tot 24 uur

Heal schade aan uw slokdarm

Stop de schade terug te komen als onderhoudstherapie wordt voorgeschreven

Helicid wordt ook voorgeschreven om het risico van maagzweren te verminderen bij mensen die dit probleem te ontwikkelen terwijl het nemen van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals Advil, Motrin, en Naprosyn.

Helicid wordt ook gebruikt voor langdurige behandeling van bepaalde ziekten gekenmerkt door overmatige zuurproductie, zoals Zollinger-Ellison syndroom.


Helicid ( Prevacid) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Helicid precies zoals voorgeschreven.

Helicid wordt meestal een keer per dag, voor het eten. Wanneer genomen in combinatie met andere geneesmiddelen voor H. pylori voorkomen wordt Helicid tweemaal daags ( elke 12 uur) of driemaal daags ( elke 8 uur) die gedurende 10 tot 14 dagen. Om u te helpen herinneren om Helicid te nemen, neem deze dan rond dezelfde tijd elke dag.

De capsules moeten in hun geheel worden doorgeslikt. Als u moeite met slikken capsules hebben, kunnen ze worden geopend en gestrooid in 1/4 kop van appel, tomaat of sinaasappelsap, of op een eetlepel appelmoes, pudding, kwark, yoghurt, of gespannen peren. Zorg ervoor om te drinken en te eten voedsel besprenkeld met Helicid meteen en wees niet te verpletteren of kauw de capsules of de korrels.

Blijf Helicid te nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van Helicid zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Helicid vergeten, neem dan de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor de volgende dosis, sla de gemiste dosis en uw doseringsschema. Neem geen dubbele dosis niet in te halen voor een gemist.

Sla deze medicament bij kamertemperatuur en weg van overtollige warmte en vocht.


Helicid ( Prevacid) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Helicid, vertel uw arts als:

heb je een allergie voor Helicid of andere geneesmiddelen;

u heeft of ooit heeft gehad leverziekte;

u zwanger bent of borstvoeding geeft een baby zijn.


Helicid ( Prevacid) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: lansoprazol.

Kopen Helicid Online

. .

Helicid ( Prevacid.html'">