Loading ...    

Bestellen Ibandronate Sodium ( Boniva) Zonder ReceptKopen Ibandronate Sodium OnlineBestellen Ibandronate Sodium Online Zonder ReceptenIbandronate Sodium ( generieke naam: ibandroninezuur / ibandronaatnatrium; merknamen zijn: Idrofos / Bondronat / Bonviva) wordt gebruikt voor de behandeling of voorkoming van osteoporose bij vrouwen na de menopauze.

Ibandronate Sodium is ontworpen om de activiteit van de cellen die bot veroorzaken na de menopauze verminderen, met slechts een tablet per maand. Ibandronate Sodium helpt vertragen of stoppen met de natuurlijke processen die botweefsel te ontbinden; het bindt met en blijft in uw botten in de maand.

In feite is Ibandronate Sodium klinisch bewezen dat niet alleen handhaven botdichtheid, maar eigenlijk werkt met je lichaam om reverse botverlies te helpen. In klinische studies waren 9 van de 10 vrouwen botdichtheid na 1 jaar op Ibandronate Sodium verbeterd.

Ibandronate Sodium kan ook helpen verlagen het risico op botbreuken ( fracturen).


Ibandronate Sodium ( Boniva) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Ibandronate Sodium precies zoals voorgeschreven.

Ibandronate Sodium 150 mg tabletten worden een keer per maand gehouden. Kies een dag van de maand ( uw Ibandronate Sodium dag) dat u zich zult herinneren en dat u het beste uitkomt om uw Ibandronate Sodium 150 mg tablet in te nemen.

Neem Ibandronate Sodium eerste ding in de ochtend.

Wacht minstens 1 uur ( 60 minuten) voor het eten of drinken van iets anders dan leidingwater.

Slik Ibandronate Sodium geheel ( niet kauwen of zuigen) met ten minste 6 tot 8 gram ( 1 cup) van gewoon water.

Heeft Ibandronate Sodium niet in met mineraalwater, koolzuurhoudend water, koffie, thee, melk of sap.

Vermijd het nemen van eventuele andere orale medicijnen, waaronder calcium, antacida, of vitaminen, gedurende ten minste 60 minuten na inname van Ibandronate Sodium.

Vermijd liggen gedurende ten minste 60 minuten na inname van Ibandronate Sodium te helpen het risico van problemen in de slokdarm en de maag te verminderen.


Ibandronate Sodium ( Boniva) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Ibandronate Sodium, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een lage concentratie calcium of nierproblemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Ibandronate Sodium ( Boniva) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ibandronaatnatrium.

Kopen Ibandronate Sodium Online

. .

Ibandronate Sodium ( Boniva.html'">