Loading ...    

Bestellen Ibandronic Acid ( Boniva) Zonder ReceptKopen Ibandronic Acid OnlineBestellen Ibandronic Acid Online Zonder ReceptenIbandronic Acid ( generieke naam: ibandroninezuur / ibandronaatnatrium; merknamen zijn: Idrofos / Bondronat / Bonviva) wordt gebruikt voor de behandeling of voorkoming van osteoporose bij vrouwen na de menopauze.

Ibandronic Acid is ontworpen om de activiteit van de cellen die bot veroorzaken na de menopauze verminderen, met slechts een tablet per maand. Ibandronic Acid helpt vertragen of stoppen met de natuurlijke processen die botweefsel te ontbinden; het bindt met en blijft in uw botten in de maand.

In feite is Ibandronic Acid klinisch bewezen dat niet alleen handhaven botdichtheid, maar eigenlijk werkt met je lichaam om reverse botverlies te helpen. In klinische studies waren 9 van de 10 vrouwen botdichtheid na 1 jaar op Ibandronic Acid verbeterd.

Ibandronic Acid kan ook helpen verlagen het risico op botbreuken ( fracturen).


Ibandronic Acid ( Boniva) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Ibandronic Acid precies zoals voorgeschreven.

Ibandronic Acid 150 mg tabletten worden een keer per maand gehouden. Kies een dag van de maand ( uw Ibandronic Acid dag) dat u zich zult herinneren en dat u het beste uitkomt om uw Ibandronic Acid 150 mg tablet in te nemen.

Neem Ibandronic Acid eerste ding in de ochtend.

Wacht minstens 1 uur ( 60 minuten) voor het eten of drinken van iets anders dan leidingwater.

Slik Ibandronic Acid geheel ( niet kauwen of zuigen) met ten minste 6 tot 8 gram ( 1 cup) van gewoon water.

Heeft Ibandronic Acid niet in met mineraalwater, koolzuurhoudend water, koffie, thee, melk of sap.

Vermijd het nemen van eventuele andere orale medicijnen, waaronder calcium, antacida, of vitaminen, gedurende ten minste 60 minuten na inname van Ibandronic Acid.

Vermijd liggen gedurende ten minste 60 minuten na inname van Ibandronic Acid te helpen het risico van problemen in de slokdarm en de maag te verminderen.


Ibandronic Acid ( Boniva) Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Ibandronic Acid, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een lage concentratie calcium of nierproblemen;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Ibandronic Acid ( Boniva) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: ibandronaatnatrium.

Kopen Ibandronic Acid Online

. .

Ibandronic Acid ( Boniva.html'">