Loading ...    

Bestellen Indapamide ( Lozol) Zonder ReceptKopen Indapamide OnlineBestellen Indapamide Online Zonder ReceptenIndapamide ( generieke naam: Indapamide; merknaam: Natrilix) is een diureticum ( water pil).

Indapamide is geïndiceerd voor de behandeling van hoge bloeddruk. Indapamide vermindert ook de zwelling ( oedeem) en vochtretentie veroorzaakt door congestief hartfalen.

Indapamide werkt door de nier van reabsorbing ( behoud in het lichaam) zout en water dat bestemd is in de urine te worden geëlimineerd. Dit resulteert in een verhoogde urineproductie ( diurese).

Indapamide vermindert ook het zout in de gladde spier van de wanden van de bloedvaten. Het zout uiteindelijk wordt uitgescheiden in de urine. Het verlies van zout uit de spier zorgt ervoor dat de spieren te ontspannen, en de versoepeling van de schepen leidt tot verlaagde bloeddruk.


Indapamide ( Lozol) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Indapamide precies zoals voorgeschreven.

Neem Indapamide via de mond met of zonder voedsel. Indapamide wordt gewoonlijk eenmaal per dag in de ochtend.

Indapamide kan de hoeveelheid urine verhogen of ertoe leiden dat u urineren vaker wanneer u voor het eerst beginnen met het. Om dit te houden van uw slaap verstoren, probeer om uw dosis in te nemen vóór 06:00.

Als u een dosis van Indapamide missen en u neemt 1 dosis per dag, neem dan de gemiste dosis als je nog dezelfde dag. Sla de gemiste dosis als je niet meer weet tot de volgende dag. Neem niet 2 doses in een keer.

Slaan Indapamide op kamertemperatuur, weg van overtollige warmte en vocht.


Indapamide ( Lozol) Voorzorgsmaatregelen


Alvorens Indapamide, vertel uw arts als:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u een nier-of leverziekte; of hypokaliëmie ( lage kaliumspiegels in het bloed);

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Indapamide ( Lozol) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: indapamide.

Kopen Indapamide Online

. .

Indapamide ( Lozol.html'">