Loading ...    

Bestellen Irazem ( Abilify) Zonder ReceptKopen Irazem OnlineBestellen Irazem Online Zonder ReceptenIrazem ( generieke naam: Aripiprazol; merknamen zijn: Arizol / Arlemide / Brisking / Ilimit / Irazem) is een atypisch antipsychoticum.

Irazem is geïndiceerd voor:

Gebruik als een add-on behandeling van antidepressiva voor depressieve stoornis bij volwassenen.

Behandeling van manische en gemengde episodes geassocieerd met bipolaire I-stoornis bij volwassenen en bij kinderen van 10 tot 17 jaar oud.

Behandeling van schizofrenie bij volwassenen en adolescenten van 13 tot 17 jaar oud.

Irazem is het eerste medicijn goedgekeurd door de FDA voor het verbeteren van de symptomen van depressie bij volwassenen wanneer toegevoegd aan een antidepressivum. Als u nog onopgeloste symptomen van depressie, kan Irazem u helpen om extra verlichting van de symptomen. In klinische studies met add-on Irazem, sommige patiënten ervaren een significante verbetering van de symptomen van depressie zo vroeg 1-2 weken.

Irazem is getoond helpen verbeteren van een reeks van symptomen geassocieerd met schizofrenie, waaronder:

het horen van stemmen;

denken onduidelijk;

die ongemakkelijk of storende gedachten;

gevoel verward;

gebrek aan belangstelling in de dingen die je eerder genoten.

Irazem is bewezen te helpen bij het beheren symptomen van manische episodes geassocieerd met bipolaire stoornis I en om het risico van manische terugval te verminderen.

Gemiddeld, in klinische studies, Irazem niet prolactine, cholesterol of nuchtere bloedsuikerwaarden verheffen.


Irazem ( Abilify) Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen op uw recept label zorgvuldig, en vraag uw arts of apotheker om het even welk deel je niet begrijpt. Neem Irazem precies zoals voorgeschreven.

Neem Irazem via de mond met of zonder voedsel. Irazem tabletten moeten heel doorgeslikt worden en weggespoeld met een glas water. Inname van het geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag zal het beste effect hebben. Het zal ook helpen herinneren wanneer om het te nemen.

Neem Irazem op een regelmatig schema om het meeste voordeel uit te halen. Het kan 2 weken of langer duren voordat u voelt het volledige voordeel van Irazem. Blijf Irazem nemen, zelfs als u zich goed voelt. Stop niet met het nemen van Irazem zonder te praten met uw arts.

Als u een dosis van Irazem, neem dan zo spoedig mogelijk. Als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis. Ga terug naar uw normale doseringsschema. Neem niet 2 doses in een keer.

Wees voorzichtig bij het drinken van alcohol tijdens het gebruik van Irazem.

Er is geen dosisaanpassing nodig voor patiënten van 65 jaar en ouder.

Zorg ervoor dat je koel bij warm weer houden en warm te houden in koud weer. Irazem kan de manier waarop uw lichaam reageert op temperatuurveranderingen beïnvloeden. Het kan voorkomen zweten, zelfs tijdens hittegolven.

Slaan Irazem op kamertemperatuur, weg van warmte en vocht.


Irazem ( Abilify) Voorzorgsmaatregelen


Voordat u begint met Irazem nemen, raadpleeg dan uw arts of apotheker als:

heb je een allergie voor Irazem of andere geneesmiddelen;

u problemen met uw hart of bloedvaten, waaronder lage bloeddruk;

u epilepsie heeft; diabetes mellitus; Ziekte van Alzheimer en dementie;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Irazem ( Abilify) Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: aripiprazol.

Kopen Irazem Online

. .

Irazem ( Abilify.html'">