Loading ...    

Bestellen Iressa Zonder ReceptKopen Iressa OnlineBestellen Iressa Online Zonder ReceptenIressa ( generieke naam: Gefitinib) is een geneesmiddel gebruikt om niet-kleincellige longkanker, die een type longkanker.

Iressa is een selectieve remmer van een groeifactor die wordt gevonden in niet-kleincellige longkanker. Door het blokkeren van de werking van de groeifactor Iressa kan vertragen of stoppen van de groei van niet-kleincellige longkanker.

Iressa wordt momenteel alleen geïndiceerd voor de behandeling van lokaal gevorderde of gemetastaseerde niet-kleincellige longkanker ( NSCLC) bij patiënten die eerder zijn behandeld met chemotherapie.


Iressa Aanbevelingen


Volg de aanwijzingen voor het gebruik van dit geneesmiddel door uw arts. Neem Iressa precies zoals voorgeschreven.

De gebruikelijke dosering is een tablet van 250 mg per dag.

Het beste is om uw tablet in te nemen op hetzelfde tijdstip van de dag, bijvoorbeeld in de ochtend, maar het maakt niet uit of je het met of zonder voedsel.

Slik de tablet in zijn geheel met een glas water. Niet kauwen of plet de tablet.

De tablet kan ook in een half glas van het drinken van water ( zonder koolzuur) verspreid worden. Geen andere vloeistoffen worden gebruikt. Doe de tablet in het water zonder deze te beschadigen, roer tot de tablet is verspreid ( ongeveer 10 minuten) en onmiddellijk drink de vloeistof. Spoel het glas met een half glas water en drink.


Iressa Voorzorgsmaatregelen


Vertel uw arts voordat u Iressa, indien:

u allergisch bent voor een medicijnen;

u heeft of heeft een andere longziekten, anders dan je longkanker had;

u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Iressa Ingrediënten


Werkzaam bestanddeel: gefitinib.

Kopen Iressa Online

. .

Iressa.html'">